Pendik Haber Girişi : 16 Nisan 2024 17:38

Pendik'te Türk Polis Teşkilatı'nın 179. Yıl Dönümü Kutlamaları ve Milletsever’den Özel Ziyaret

 Pendik'te Türk Polis Teşkilatı'nın 179. Yıl Dönümü Kutlamaları ve Milletsever’den Özel Ziyaret

 

İstanbul'un Pendik ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Emniyet teşkilatı, Polis Haftası nedeniyle Türk bayraklarıyla süslenmiş araçlarla devriye görevlerini sürdürdü.

Pendik Emniyet Müdürü Murat Milletsever, bu özel gün vesilesiyle ilçedeki emniyet teşkilatının en yaşlı emeklisi olan 1936 doğumlu Osman Atasay'ı evinde ziyaret etti.

Murat Milletsever, Atasay'a Türk Polis Teşkilatı'nın 179. yıl anısına bir plaket takdim ederek uzun yıllar süren hizmetleri için teşekkür etti.

 

Emekli polis memuru Osman Atasay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Pendik Emniyet Müdürü Milletsever ve tüm emniyet teşkilatına teşekkür etti. Atasay, verilen plaketten dolayı da mutluluk duyduğunu belirtti.

 

Pendik İlçe Emniyet Müdürü Murat Milletsever ise Türk polis teşkilatının 179. yıl dönümünü kutlarken, fedakarca görev yapan polisler ve kahraman şehitlerin anısını saygıyla yâd ettiğini ifade etti. Bu özel gün vesilesiyle, Türk polis teşkilatının önemine vurgu yaparak, görevlerini yerine getiren tüm polislere minnet duygularını iletti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.