Yoğun katılımın olduğu kampanyada, Pendik İlçe Emniyet Müdürü Murat Milletsever, şube müdürleri, amirler ilçede çok sayıda polisler Türk Kızılay Pendik Şubesinde kan bağışında bulundular.

İlk olarak form doldurup kayıt yaptırdılar, akabinde sağlık kontrolünden geçirildiler. Uygun koşulları sağlayan tüm emniyet mensupları sırayla kan bağışında bulundu.

MİLLETSEVER, KAN STOKLARINA DİKKAT ÇEKTİ

Emniyet Müdürü Murat Milletsever, farkındalık yaratmak ve Türk Kızılay’ına destek olmak amacıyla kan bağışında bulunduklarını kaydetti.



Milletsever, Türk polisinin şimdiye kadar canıyla olduğu gibi kanıyla da vatandaşın hizmetinde olduğunu belirterek; Yarın ne yaşayacağımız belli değil daha önceden yaşanan depremler ve sel felaketleri kan ihtiyacını doğurdu. Kızılay’ın kan stoklarının dolu olması hepimiz için çok önem arz ediyor. Kızılay kurumsal olarak güvenimizi yitirmememiz gerek bir kuruluş. O yüzden biz de personelimizle birlikte Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş 179’cu yıl dönümünü kutladığımız bu haftada kan bağışında bulunmaya karar verdik. Kızılay’ımızda geldi emniyet müdürlüğümüzde gerekli ortamı hazırladı. Biz de Türk Polisi olarak yeri geldiğinde canımız verdiğimiz gibi kanımızı da vererek memleketimize insanlarımıza hizmet etmeyi bir borç biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Türk Kızılay’ı bağış sonrası Emniyet Müdürlüğü personeline ikramlarda bulundu.




ÖRNEK DAVRANIŞ SERGİLEDİLER

Pendik İlçe Emniyet Müdürü Murat Milletsever ve Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli,  kan bağışında bulunarak Kızılay’ın kan stoklarına destek vermenin yanı sıra, tam bir toplumsal dayanışma örneği sergilediler.

Pendik Kızılay Başkanı Cihat Aslanoğlu yaptığı açıklamada ilk önce polis teşkilatının 179 yıl dönümünü kutlayarak Pendik emniyet müdürü Murat Milletsever nezaretinde Pendik’te Kızılay’a kan bağışlayan tüm emniyet teşkilatına ve sivil toplum kuruluşlarına halkımıza duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.