Magazin Haber Girişi : 11 Haziran 2024 15:43

Pendik'te Gençlik Buluşmaları ve Kamp Ateşi Etkinliği Büyük İlgi Gördü

Pendik'te Gençlik Buluşmaları ve Kamp Ateşi Etkinliği Büyük İlgi Gördü
Pendik Belediyesinin düzenlediği Gençlik Buluşmaları ve Kamp Ateşi programı, Pendikli gençler için unutulmaz bir akşam oldu.

Kurnaköy'de bulunan Pendik Belediyesi Gençlik Kampı'nda gerçekleştirilen programda, spor etkinlikleri ve gece konseri gençlere keyifli anlar yaşattı.

Program, çeşitli spor turnuvalarıyla başladı. Okçuluk, çuval yarışı ve futbol gibi branşlarda kıyasıya mücadele eden gençler, hem eğlendiler hem de ter döktüler.
 

Turnuvaların ardından kamp ateşinin etrafında toplanan gençler, gitar eşliğinde şarkılar söylediler.




PENDİK GENÇLİK KAMPI HAKKINDA

Pendik Belediyesi Gençlik Kampı, Pendik Belediyesi tarafından kâr amacı gütmeden gençlerin doğayla tanışmalarını sağlamak amacıyla deneysel, uygulamalı ve sportif etkinlikler içeren, ziyaretçilerini denemeye, keşfetmeye ve üretmeye teşvik eden doğanın kapısını aralayan merkezdir.




Pendik gençliği ve uluslararası gençlik çalışmalarının yürütülebileceği 24.650 m² alanlı kompleks içerisinde 32'şer kişilik 3 obalı konaklama alanı, okçuluk, plaj voleybolu ve futbol gibi çeşitli spor branşları için etkinlik alanları, 1.700 metre uzunluğunda doğa yürüyüşü parkuru ve dinlenme alanları yer alıyor. Gençlik Kampına bir de Macera Parkı kazandırılacak.

AMAÇ

Pendik Belediyesi Gençlik Kampı; gençlerimize yönelik gerçekleştireceği sportif, sosyal, kültürel ve eğitim odaklı etkinliklerle, gençlerimizin birbirini tanıması, kaynaşması ve kalıcı dostlar kurmasını, milli ve manevi şuuru aşılamayı, âhlaklı ve erdemli bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Gençlere özgüven duygusunu kazandırarak onları zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik doğa etkinlikleri, günübirlik ve konaklamalı kamp hizmetleri sunmaktadır.

Ortaokul, lise ve üniversite gençlerimizin yanı sıra zaman zaman yetişkinlerimiz yönelik, doğada kalıcı öğrenmenin temel gereksinimine olan merak duygusunu harekete geçirerek etkili ve yapılandırıcı öğrenmeyi sağlıyoruz




ZİYARETÇİ İŞLEMLERİ

Gençlik Kampımız, her gün Pendikte bir okulumuzda eğitim gören lise öğrencilerini ağırlamaktadır.

Akşamları ise gençlik buluşmaları ve kamp ateşi etkinliği yapılmaktadır.

Haftasonu okullar, dernekler ve vakıflar konaklamalı veya günübirlik gelen gruplarımızı çeşitli etkinlikler düzenleyerek ağırlamaktayız.

Kamplarımızda kız ve erkek öğrencilerimizi ayrı ayrı günlerde konaklama yaptırmaktayız.

Anne – çocuk, baba – çocuk ve kadınlara özel doğa kampı etkinlikleri düzenliyoruz.

Kamp alanımızı kullanmak isteyen gruplarımızın okul/kurum idaresince talep dilekçesini doldurarak Pendik Belediyesi Beyaz Masaya (dernek, vakıf veya bir kuruluş ise mühürlü/kaşeli) bireysel olarak elden teslim ederek başvuru yapması gerekmektedir.

Kamplarımızda düzenlediğimiz çeşitli etkinlikler, Pendik Belediyesi web sitesi üzerinden (www.pendik.bel.tr) ve sosyal medya hesaplarında yayımlanmaktadır.

Sosyal medya ve web sitesindeki etkinlik duyurularımıza başvuru için;

Pendik Belediyesi Mobil Uygulama (Android Cep Telefonları İçin)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spexco.pendikbelediyesi

Pendik Belediyesi Mobil Uygulama (İOS Cep Telefonları İçin)

https://apps.apple.com/tr/app/pendik-belediyesi/id1456715223?s=09

Etkinlilerimize katılmak için; Pendik Belediyesi Mobil Uygulaması üzerinden istenilen etkinlik seçilerek online kayıt gerçekleştirilir.
 



KAMP FAALİYETLERİ

Doğa Yürüyüşü, Mangala, Okçuluk, Çuval yarışı, Kamp Ateşi, Satranç, Futbol, Macera Parkuru, Çadır kurma ve ateş yakma, Müzik, Dağ Bisikleti, Kum Voleybol, Film ve belgesel gösterimi, Halat Çekme, Eğitim seminerleri, Yumurta Yarışı, Mas Güreşi, Koca Ayak, Kitap değerlendirme, Masa Tenisi, Basketbol, Canlı Langırt, Matrak, Bocce.

Grup ziyaretleri hakkında bilgi almak için; 444 81 80

Adres: Kurna Mah. Sulucu Sok. No:17

Tel: 444 8180

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.