Pendik Haber Girişi : 28 Mart 2024 11:12

PENDEF'in Geleneksel İftarına Büyük İlgi

PENDEF'in Geleneksel İftarına Büyük İlgi
‘7 bölge, tek gölge’ sloganıyla ilçede faaliyetlerini sürdüren PENDEF iftar programına ilgi büyük oldu.
PENDEF'in Geleneksel İftarına Büyük İlgi

Genel Başkanlığını Murat Çevik’in yürüttüğü PENDEF (Pendik Dernekler Federasyonu) geleneksel iftar programını Kaynarca Yeni Nesil Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirdi.

Yoğun katılımla salonun tıklım tıklım dolduğu iftar programına; Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, PENDEF eski genel başkanlarından Ramazan Öztürk ve Ziya Öncan, Kaynarca ve Havalisi Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüsamettin Elçi, PENDEF yönetim kurulu üyesi dernek başkanları, yöneticiler ve aileleri katılım sağladı.



Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve PENDEF Genel Başkanı Murat Çevik birer konuşma yaptılar.



Dernek Başkanı Çevik konuşmasında, “PENDEF olarak üye olan derneklerimizle Pendik’te çok önemli bir nüfusa hitap ediyor ve hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz.  
Hizmetlerimizi gerçekleştirme ve halkımıza ulaştırma konusunda kamu kurum ve kuruluşlarıyla sıkı bir iletişim ve iş birliği içerisindeyiz. Bu noktada derneklerimizi temsil ederken ve hizmetlerimizi halkımıza ulaştırırken Pendik Belediyemiz ile de çok uyumlu çalışıyoruz. Bu vesileyle federasyonumuza sundukları destek ve katkılarından ve aynı zamanda da iftarımıza katılım ve katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Cin’e PENDEF ailesi olarak tekrardan teşekkürlerimizi sunuyoruz”
sözlerine yer verdi.




Katılımcılara 5 yıl içinde ilçede gerçekleştirdikleri projelerden bahseden Belediye Başkanı Ahmet Cin, gelecek 5 yılda Pendik’e kazandırmayı planladıkları yatırım ve hizmetleri de aktardı. PENDEF Başkanı ve yönetimi ile iftara katılım gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Program fotoğraf çekimlerinin ardından son buldu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.