Kültür ve Sanat Haber Girişi : 06 Mayıs 2024 15:06

PEFHEM TSM Korosu’ndan Müzik Ziyafeti

PEFHEM TSM Korosu’ndan Müzik Ziyafeti
Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de başlayan konser 23.30’a kadar sürdü. Bugüne kadarki en uzun konser niteliğine de sahip olan program yarım saat daha uzasaydı Cuma günü başlayıp, Cumartesi günü biten bir konser olarak tarihe geçecekti…
PEFHEM TSM Korosu’ndan Müzik Ziyafeti

Başkanlığını Serdar Özalkak’ın yürüttüğü Pendik Folklor Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü (PEFHEM) Türk Sanat Müziği Korosu, 3 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'de Yunus Emre Kültür Merkezi'nde müzikseverlere bir konser verdi.

Sunumu TRT Sanatçısı Mustafa Yolaşan’ın gerçekleştirdiği konserde, yine TRT Sanatçısı Melda Kuyucu Kılıç koro şefliğini yaptı.

Bu özel gecede sevilen Sanatçı Yusuf Nalkesen'in unutulmaz eserleri PEFHEM Korosu tarafından koro ve solo olarak seslendirildi.





Etkinliğin özel konuk sanatçısı ise Türk müziğinin sevilen isimlerinden Çiğdem Yarkın oldu. Yarkın, kendine özgü yorumuyla izleyicilere bir müzik ziyafeti sundu.

PEFHEM Başkanı Serdar Özalkak’ın konuşmasıyla başlayan ve iki bölüm halinde icra edilen ve baştan sona keyifli geçen program ‘unutulmazlar’ arasına girdi.


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.