Magazin Haber Girişi : 17 Ekim 2023 17:32

Özkan Uğur’un Doğum Gününde eşi ve oğlundan Duygusal Mesaj

Özkan Uğur’un Doğum Gününde eşi ve oğlundan Duygusal Mesaj

MFÖ grubu solisti Özkan Uğur’un bugün doğum günü. Yaşasaydı 70 yaşına basacak olan Özkan Uğur’a sevenlerinden özlem dolu kutlamalar geldi. Temmuz ayında hayatını kaybeden usta sanatçı Özkan Uğur’un eşi ve oğlu duygusal bir paylaşım yaptı. Özkan Uğur sevenleri tarafından sevgi ve özlemle anılıyor. İşte o paylaşımlar…

Özkan Uğur 8 Temmuz’da Hayatını Kaybetmişti…

MFÖ grubunda seslendirdiği şarkılar başta olmak üzere pek çok dizi ve film projesinde de oyuncu kimliğiyle karşımıza çıkan Özkan Uğur, 8 Temmuz’da Lenf kanserine yenik düşerek hayatını kaybetmişti.

Özkan Uğur'un eşi Aysun Uğur ile oğlu Alişan Uğur, usta sanatçıyı doğum gününde andılar.

Aysun Uğur: Seni Özledim

Özkan Uğur’un eşi Aysun Uğur ile oğlu Alişan Uğur, usta sanatçıyı doğum gününde andılar.

Eşiyle birlikte yer aldığı kareyi Instagram hesabında paylaşan Aysun Uğur, altına “İyi ki doğmuşsun canım Özkan’ım. İyi ki bir olmuşuz. Seni özledim” notunu düştü.

Alişan Uğur ise babasıyla fotoğrafını "Doğum günün kutlu olsun canım babam. Seni çok seviyorum" mesajıyla paylaştı.

Alişan Uğur: Seni çok seviyorum

Alişan Uğur ise babasıyla fotoğrafını “Doğum günün kutlu olsun canım babam. Seni çok seviyorum” mesajıyla paylaştı.

Sevenleri de Özkan Uğur’u doğum gününde andı

Özkan Uğur’un eşi Aysun Uğur, oğlu Alişan Uğur ve Mazhar Alanson usta müzisyenin doğum günü olan 17 Ekim’de, sosyal medyada duygu yüklü paylaşımlara imza attı.

Zaman zaman 52 yıllık dostuna özlemini dile getiren Mazhar Alanson da Özkan Uğur’u yıllar önce çekilen “Muhabbetler Sana Doğru” adlı şarkıyı söyledikleri bir video ile andı.

MFÖ’nün “Muhabbetler Sana Doğru” adlı şarkıyı söyledikleri nostaljik video ilgi odağı olurken şarkının sözleri de dikkat çekti.

Muhabbetler Sana Doğru Şarkısının Sözleri

Ne kadar güzel olduğunu sana anlatamadım Yasaklar vardı, bozamadım Teması iman aşkımın dua göz bebeği Şıpsevdi kızgınlıklarım ve sis düdükleri Hepsi hepsi kuru muhabbet Muhabbetler sana doğru Hepsi hepsi kuru muhabbet Muhabbetler sana doğru Birbirimizi sevmişiz ki bunca zaman beraber

Bunca zaman birlikte olmuşuz Video yalnızlığımız şarkıların tomurcuğu Seninle beraberliğimiz tadını buldu Hepsi hepsi kuru muhabbet Muhabbetler sana doğru Hepsi hepsi kuru muhabbet Muhabbetler sana doğru Muhabbetler sana doğru Muhabbetler sana doğru Muhabbetler sana doğru Sana doğru…