Sağlık Haber Girişi : 01 Kasım 2021 14:21

ÖZEL ALPİ DİŞ MARKALAŞIYOR

ÖZEL ALPİ DİŞ MARKALAŞIYOR

Millet Bahçesi’nin karşısındaki yeni binasında hizmet vermeye başlayan Özel Alpi Diş Hastanesi, sahip olduğu  donanımla Türkiye ve Avrupa’nın en nitelikli diş hastanelerinden birisi oldu.

Pendik, Kaynarca, Kartal ve Tuzla olmak üzere 4 ayrı ilçede faaliyet göstermekte olan Özel Alpi Diş Hastaneleri 2009 yılından bu yana yaklaşık 200 bin hastaya hizmet vermiş bulunuyor.

Alt Kaynarca’daki şubesini yine bu lokasyondaki Millet Bahçesi’nin karşısında inşa ettirdiği ve diş sağlığı ile ilgili hizmet vermek üzere özel olarak tasarlanmış yeni binasına taşıyan Özel Alpi Diş Hastanesi, bu alanda örnek gösterilecek ayrıcalıklı niteliklere sahip.

Teknolojinin son ürünü modern cihazlarla donatılmış hastanede 40 ayrı ünite ve tam donanımlı 2 ameliyathane mevcut. Her odada yoğun bakım ünitesi bulunuyor. Oda girişleri de kişiye özel olarak tasarlanmış.

Sadece çocuklara hizmet veren, uzman diş hekimlerinin bulunduğu Alpi Kids, 8 koltuklu bir birim olarak dikkat çeken diğer ayrıntı.

Hastanede yurt dışından gelen misafirleri ağırlamak üzere 6 ayrı özel oda da mevcut.

Pandemi şartlarına uygun olarak ‘tam steril’ bir ortamın tesis edildiği, hijyen şartlarına azami özenin gösterildiği hastanede kelimenin tam anlamıyla ‘ferahlık’ duygusu hakim.

İmplant Tedavisi, Protez Diş Tedavisi, Ortodonti, Periodontoloji, Endodonti, Çene Cerrahisi, Pedodonti Tedavisi, Estetik Diş Tedavisi, Dental Radyoloji olmak üzere A’dan Z’ye tüm branşlarda uzman hekimlerin görev yaptığı hastanede; ‘hasta memnuniyeti’ için gösterilen özel hassasiyet de kurumun misyonu olarak karşımıza çıkıyor.

Özel Alpi Diş’in Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahin, gazetemize yaptığı değerlendirmede şu sözlere yer verdi: “Alpi Diş Hastaneleri olarak vizyonumuz, bir dünya markası olmak. Bilindiği üzere birçok farklı sektörde örneğin cep telefonu, otomobil, kıyafet, beyaz eşya da; o sektör ile ilgili ismi ön plana çıkmış markalar mevcut. Fakat ‘diş’ ile ilgili henüz bir marka oluşmuş, ön plana çıkabilmiş değil. İstiyoruz ki  Alpi Diş, markalaşarak bu boşluğu doldursun.  Bunun için de gerekli tüm alt yapıyı oluşturmuş bulunuyoruz.

Yakın gelecekteki hedeflerimiz arasında; Almanya, İngiltere, Fransa ve Belçika gibi Avrupa ülkelerinde birer hastane açmak ve Alpi’yi bir dünya markası haline getirmek var. Bu noktada gerekli girişimleri başlattık.  Devletimiz de bize son derece yardımcı oldu – oluyor. Bu vesile ile devlet büyüklerimize, ilgili bakanlıklarımıza tekrar teşekkür etmek isterim.

Önümüzdeki dönem  ahlarla vahlarla vakit kaybedilecek bir dönem değil;  üreterek, teşebbüs gücünü ortaya koyarak,  cesurca atılım yapma, büyüyerek yayılma dönemi olmalıdır”

Özel Alpi Diş Hastaneleri’nde hastalar soru sormak ve bilgi almak için 444 96 85 no’lu telefon numarasını arayabiliyorlar.