Vefat Haber Girişi : 18 Mart 2024 18:08

Osman Üçüncü Vefat Etti: Pendikli İş Adamı Hayata Veda Etti

Osman Üçüncü Vefat Etti: Pendikli İş Adamı Hayata Veda Etti

Pendik'in tanınmış isimlerinden iş insanı Osman Üçüncü (67) Gebze'deki fabrikasında meydana gelen tüp patlaması sonucu hayatını kaybetti.

 

Pendiklilerin yakından tanıdığı, hayır hizmetleriyle bilinen iş insanı Osman Üçüncü, Gebze Pelitli'deki kimya fabrikasında bugün (18.03.2024)  öğleden sonra meydana gelen tüp patlaması sonucu yaşamını yitirdi.

 

Osman Üçüncü'yle birlikte Ahmet Bali'de hayatını kaybetti. Patlamada 4 kişi ise yaralandı.

 

Osman Üçüncü Kargroup markasıyla 1969 yılında Pendik'te Agrega üretimi ile başladığı iş hayatında, beton, kireç üretimi, Karyapı adı altında inşaat ve Kardemir gibi şirketlerle faaliyet gösteriyor ve yüzlerce kişiye istihdam sağlıyordu.

 

Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

 

 

Osman Üçüncü Kimdir?

Pendiklilerin yakından tanıdığı, evli olan ve hayır hizmetleriyle bilinen iş insanı Osman Üçüncü, lisesini memleketi olan Trabzon'da okumuş, İstanbul'da yaşamıştır.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • erol yazıcı 19 Mart 2024 11:17

    Allah rahmet eylesin. "inne lillahi ve inne ileyhi raciun" Biz Allah'a aitiz ve biz elbette yalnızca O'na döneceğiz" Bakara ( 2. surenin 156. ayeti ) Kabri pür nur - cennet bahçesi, mekânı cennet olsun. Rabbim rahmetiyle, lütfuyla, affıyla, mağfiretiyle, şefkatiyle, sevgisiyle muamele etsin. Rabbimizin: VEDHULİİİ CENNETİİ ( cennetime gir ) Fecr ( 89. surenin 30.ayeti ) Hitabına muhatap olsun. Cennetiyle – cemaliyle şereflendirsin, sevindirsin. Tüm korkulardan, sıkıntılardan emin olsun. Ruhu şad olsun. Allah gani gani rahmet eylesin. Sabırlar - metanetler dilerim. Başınız sağ olsun