Magazin Haber Girişi : 24 Ekim 2023 12:33

Nevrigül’ün kardeşi Nazmiye Tutaner kimdir, kaç yaşında? Nazmiye Tutaner olayı ne?

Nevrigül’ün kardeşi Nazmiye Tutaner kimdir, kaç yaşında? Nazmiye Tutaner olayı ne?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında adından söz ettiren Nazmiye Tutaner gündem oldu. Vatandaşlar Nevrigül Alan‘ın kardeşi Nazmiye Tutaner’in hayatını merak ediyor. Peki, Nazmiye Tutaner kimdir? Kaç yaşında, nereli, Nazmiye Tutaner olayı ne? İşte tüm merak edilenler…

nazmiye tutaner kimdir

Nazmiye Tutaner kimdir? Nazmiye Tutaner kaç yaşındadır? Sorularının cevabı aranıyor. Nazmiye Tutaner’nun hayatı merak ediliyor. Arama motorlarında Nazmiye Tutaner kimdir? Nazmiye Tutaner kaç yaşında, nereli, Nazmiye Tutaner sosyal medya? Sorgulamaları yapılıyor.

Nazmiye Tutaner Kimdir?

Nazmiye Tutaner, Nevrigül Alan’ın kız kardeşi. Nazmiye’nin ablası olan Nevrigül Alan’ın eşi Remzi Alan ve sevgilisi Doğan Aydın ile ilişkisi olduğu iddia ediliyor.

Nazmiye Tutaner Instagram, Tiktok gibi sosyal medya hesaplarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki konuşmaları kesit halinde verilerek, sürekli izleniyor.

Müge Anlı’nın programında kayıp olarak aranan Nevrigül Alan’ın ağaca asılı hale bulunmasının ardından ölümünün cinayet olabileceği şüphesi üzerinde durulurken gözler Nazmiye Tutaner’e çevrildi. Olayın ardından Nazmiye Tutaner gündem oldu.

Nazmiye Tutaner iddiaların ardından Allah’tan başka kimseden korkum yok gelip tutuklasınlar dedi. Öfkesine hakim olamayan Nazmiye Tutaner sözlerine şöyle devam etti; “Ben zaten ağabeyimi sevmiyorum. Ondan nefret ediyorum. Katil bulunduktan sonra alıp başımı gideceğim.”

Nevrigül Alan ve Nazmiye Tutaner olayı ne kısaca?

Nevrigül Alan ve Nazmiye Tutaner olayı ne kısaca?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olarak aranan Nevrigül Alan, Bursa’nın Gemlik ilçesinde zeytinlik bir alanda ağaca asılı halde bulundu. Ölümünün cinayet olabileceği şüphesi üzerinde durulurken oklar Nevrigül’ün kardeşi Nazmiye Tutaner’e çevrildi. Ablasının başka erkeklerle para karşılığı cinsel ilişki yaşadığını söyleyen Nazmiye’nin ablası ortadan kaydolduktan sonra yaptığı paylaşımlar ise dikkat çekti.