Siyaset Haber Girişi : 11 Mayıs 2023 10:43

MHP Milletvekili Adayı Murat Şahin: BERABER BAŞARACAĞIZ

MHP Milletvekili Adayı Murat Şahin: BERABER BAŞARACAĞIZ

Seçim çalışmalarındaki performansı ve gördüğü yoğun ilgi ile dikkat çeken Murat Şahin’e sivil toplum örgütlerinden de ‘tam destek’ açıklamaları geliyor.

İSTANBUL 1. Bölge MHP 5. sıra Milletvekili Adayı Murat Şahin pazar günü yapılacak seçimlerle ilgili bir değerlendirme yaptı.

Şahin değerlendirmesinde şu sözlere yer verdi: “Milletvekili aday listeleri incelendiğinde, bölgemizden oldukça az sayıda ismin yer aldığını görüyoruz. Bu isimler de seçilme şansı düşük sıralara yerleştirilmiş.

Türkiye’nin birçok ilinden daha fazla nüfusa – seçmene ve yüz ölçümüne sahip olan bölgemizin layığı ile temsil edilmesi şart. Bu da ancak seçmenlerin kendi içlerinden bir adayı TBMM’ye göndermeleri halinde mümkün olabilir.
Ben kendimi sıralama açısından avantajlı tek aday olarak görüyorum.
Milliyetçi Hareket Partisi olarak da bu bölgede yeterli potansiyele sahip olduğumuza inanıyorum.

Uzun yıllardır gerek sivil toplum örgütlerimiz, gerek muhtarlarımız, spor kulüplerimiz, esnaflarımız, iş insanlarımız; genci, yaşlısı, kadını, erkeği tüm vatandaşlarımız ile kişisel ve kurumsal olarak hep el ele bir ve beraber oldum. Hizmet noktasında asla geri kalmadım. Bu anlayışımı daha da etkin bir şekilde sürdürebilmek için milletvekili adayı olarak milletimin huzurundayım.

Partili – partisiz bu millete, devlete, bayrağa saygılı – sevdalı, ülkenin bölünmez bütünlüğünden yana olan; milli ve manevi değerlerimize bağlı herkesten destek istiyorum.
Bölgemizin kendi içinden biri ile TBMM’de temsil edilebilmesi için oylar MHP’ye. Şimdi sıra sizde.”