Gündem Haber Girişi : 27 Mart 2024 14:22

MARMAS’dan Muhteşem İftar Organizasyonu

MARMAS’dan Muhteşem İftar Organizasyonu
Başkanlığını Hüseyin Erdem’in yürüttüğü Marmara Motorlu Araç Satıcıları Derneği (MARMAS), 22 Mart Cuma günü Green Park Hotel’de bir iftar programı düzenledi.
MARMAS’dan Muhteşem İftar Organizasyonu

Yoğun ilgi gösterilen ve yaklaşık 1.500 kişinin katıldığı iftar yemeğinde; Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, MASFED Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Başkanı Aydın Erkoç, İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel, Galericiler Odası Başkanı Doğukan Taşlıdağ, oda başkanları, İTO temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Anadolu dernekleri başkan ve temsilcileri, iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri yer aldılar.

Kuran tilaveti ile başlayan programda Dernek Başkanı Hüseyin Erdem, MASFED Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Başkanı Aydın Erkoç, Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin birer konuşma yaptılar.



Dernek Başkanı Erdem konuşmasında sektörün genel problemlerini, özellikle ikinci el otomobil esnafının şehir merkezlerinden taşınması konusuna ve ‘yerleşke’ sorununa değindi.



Murat Kurum ise konuşmasında ikinci el otomobil satan esnafların tüm problemleri ile yakından ilgileneceğine ve yerleşke sorunu ile ilgili de çözüm üretilmesinde katkı sunacağına dair söz verdi.




Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin de derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.



MASFED Başkanı Aydın Erkoç ise sektörün genel durumu ile ilgili görüşlerini aktardı.



Ulusal ve yerel basında da geniş yer bulan geleneksel iftar yemeği uzun süre hafızalarda kalacak nitelikteydi.


İletişim: 0530 580 19 02
Sosyal Medya Hesapları:
www.marmas.org.tr
Facebook: Mar Mas
X (Twitter): marmasder
Instagram: marmasder


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.