Gündem Haber Girişi : 22 Ocak 2024 11:01

KOÇSİAD Adayları Buluşturdu

KOÇSİAD Adayları Buluşturdu
KOÇSİAD Adayları Buluşturdu

Başkanlığını İdris Koç’un yürüttüğü Kurtköy Sanayici İş Adamları Derneği (KOÇSİAD), 19 Ocak Cuma akşamı, siyasi partililerin Pendik Belediye başkan adaylarını bir araya getirdi.
 



Viyasahne’de gerçekleştirilen programa; CHP adayı Tarık Balyalı, İYİ Parti adayı Süleyman Turan, Büyük Birlik Partisi Adayı Adem Karslı, DEVA Partisi Adayı Mustafa Yılmaz katıldılar. AK Parti, Saadet, Zafer Partisi adayları o tarihte henüz belli olmadığı için, MHP ise aday çıkarmadığından programda yer almadılar. AK Parti Meclis Üyesi Aday Adayı Oktay Kaya da konuşmacılar arasında yer aldı.



İYİ Parti İlçe Başkanı Mithat Kabadayı ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Erdi Ceylan da toplantıya katılanlar arasındaydı.



Kurtköy ve çevresindeki iş adamlarının ve çok sayıda davetlinin katıldığı toplantı oldukça pozitif bir havada sürdü.



Kürsüye davet edilen adayların tamamı sunumlarında adeta ortak bir dil kullanarak, ‘Pendikliler AK Parti belediye yönetiminden memnun değiller. Sahada bir değişim rüzgârı estiğini görüyoruz. Bu seçimde Pendik AK Parti için çantada keklik değil. Kaybedecekler’ şeklinde konuştular.



KOÇSİAD Başkanı İdris Koç da program kapsamında bir sinevizyon gösterisi ile birlikte derneğin kuruluşu hakkında bilgiler vererek, 2024 yılı faaliyet bültenini aktardı, üyelerin lansmanını yaptı.


Örnek bir teşebbüs olarak hayat bulan adaylar buluşması toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.