Kibaroğlu Spor Kulübü, İstanbul Kick Boks Şampiyonasında Büyük Başarıya İmza Attı

104 spor kulübünden toplamda 923 sporcunun katıldığı İstanbul Kick Boks Şampiyonası, 25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında heyecan dolu mücadelelere sahne oldu. Bu mücadeleler arasında öne çıkan isimlerden biri ise Kibaroğlu Spor Kulübü oldu.

 

Bağcılar ilçesinde düzenlenen ve 4 gün boyunca süren şampiyonada, Kibaroğlu Spor Kulübü 25 sporcuyla yer aldı. Mücadele eden bay ve bayan sporcular, adeta nefes kesen müsabakalara imza attılar.

 

Kibaroğlu Spor Kulübü sporcuları, şampiyonanın sonunda toplamda 8 altın, 3 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak 15 madalyayla büyük bir başarı elde ettiler. Bu önemli başarı, kulübün titiz çalışması ve sporcuların azimli performansıyla mümkün oldu.

 

Şampiyonada derece elde eden ve elde edemeyen tüm sporcularımızı yürekten tebrik ediyoruz. Bu büyük başarıda emeği geçen antrenörlerimize, sporcularımıza ve öğrenci velilerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kibaroğlu Spor Kulübü'nün elde ettiği bu önemli başarıyı gururla alkışlıyor; hocaların hocası Satılmış Kibaroğlu, Hakan Bey, Esra Kibaroğlu’nu tebrik ediyor, sporcuların ise gelecek müsabakalarda da başarılarının devamını diliyoruz.

  • 6 / 1  Kibaroğlu Spor Kulübü, İstanbul Kick Boks Şampiyonasında Büyük Başarıya İmza Attı 0

  • 6 / 2  Kibaroğlu Spor Kulübü, İstanbul Kick Boks Şampiyonasında Büyük Başarıya İmza Attı 1

  • 6 / 3  Kibaroğlu Spor Kulübü, İstanbul Kick Boks Şampiyonasında Büyük Başarıya İmza Attı 2

  • 6 / 4  Kibaroğlu Spor Kulübü, İstanbul Kick Boks Şampiyonasında Büyük Başarıya İmza Attı 3

  • 6 / 5  Kibaroğlu Spor Kulübü, İstanbul Kick Boks Şampiyonasında Büyük Başarıya İmza Attı 4

  • 6 / 6  Kibaroğlu Spor Kulübü, İstanbul Kick Boks Şampiyonasında Büyük Başarıya İmza Attı 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.