Pendik Haber Girişi : 21 Şubat 2024 11:25

Kaynarca’da Market Binasında Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu

Kaynarca’da Market Binasında Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu

Pendik'in Çamçeşme Mahallesi'nde, eskiden market olarak kullanılan bir binanın yıkım çalışmaları sırasında meydana gelen yangın, bölge halkında paniğe yol açtı. İddialara göre, çelik demirlerin kesilmesi sırasında çıkan kıvılcımlar, izolasyon malzemelerine sıçrayarak yangına sebep oldu.

 

Şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, dumanların gökyüzünü kaplamasıyla birlikte çevrede panik yaşandı. Yangın nedeniyle D-100 Karayolu'nda seyreden sürücüler de zor anlar yaşadı.

 

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, hızla müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Ancak, yangın sonrası çıkan siyah dumanlar bölgede endişe yaratmaya devam etti.

 

Olayla ilgili olarak yetkililer, detaylı bir inceleme başlatırken, çevredeki vatandaşların ve sürücülerin tedbirli olmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Yangının çıkış nedeniyle ilgili olarak ise soruşturma devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.