Gündem Haber Girişi : 08 Mart 2023 14:04

İYİ Partili kadınlar Ata’nın huzurunda

İYİ Partili kadınlar Ata’nın huzurunda

İYİ Parti Afyonkarahisar Vilayet Başkanlığı koordinesinde bir ortaya gelen 500 bayan, 8 Mart Dünya Bayanlar Günü hasebiyle Ankara’ya gitti. Başkent’te Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkacak olan 500 kişilik heyet, Anıtkabir ziyaretinin akabinde Afyonkarahisar’a geri dönecek.

8 Mart Dünya Bayanlar Günü hasebiyle bir ortaya gelen YETERLİ Partili bayanlar, sabahın erken saatlerinde yola çıkarak Anıtkabir’e gitti. GÜZEL Parti Afyonkarahisar Vilayet Lideri Muhammet Mısırlıoğlu’nun da eşlik ettiği Anıtkabir ziyaretinde Cumhuriyet ile birlikte bayanlara müspet ayrıcalıklar tanıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dualarla anıldı. Türkiye’nin pek çok kentinden UYGUN Partili bayanlar, Ata’nın huzurunda bir ortaya geldi.

İYİ Parti Afyonkarahisar Vilayet Lideri Muhammet Mısırlıoğlu, 8 Mart Dünya Bayanlar Günü münasebetiyle tüm vefakar, cefakar ve işçi bayanların gününü kutlayarak şöyle konuştu:





“Bugün ÂLÂ Parti olarak 500 bayan dava arkadaşımızla büyük başkan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ziyaret ettik. Cumhuriyet ile birlikte bayanların toplumdaki statüsünü artıran, bayanlara bedel kazandıran Ceddimizi hürmet ve hasretle andık. Biz YETERLİ Parti olarak büyük liderimizin müsaadeden gidecek ve onun yolundan hiç ayrılmayacağız. Bayanlarımız bizim baş tacımızdır. İYİ’lik, hoşluk sembolü olan bayanlarımızın gününü bir kere daha kutluyorum. “Kadın yükselecek, Türkiye güçlenecek” parolasını kendimize unsur edinerek Cumhuriyetimize ve kıymetlerimize sahip çıkacağız.”

Hibya Haber Ajansı