Gündem Haber Girişi : 17 Nisan 2023 19:29

İYİ Parti’den yeni kampanya videosu

İYİ Parti’den yeni kampanya videosu

DÜZGÜN Parti'den yapılan açıklamaya nazaran, YETERLİ Parti Genel Lideri Meral Akşener’in, 28. Periyot Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine yönelik beyannamesinde Toplumsal Mukavele vizyonu olarak ortaya koyduğu; adil, saygılı, nitelikli, güçlü Türkiye anlayışları işlenen irtibat kampanyası serisinin birinci görüntüsü “Saygılı Türkiye” oldu.

DÜZGÜN Parti’nin resmi hesabından; “Artık bir kişinin değil, 85 milyonun her bir ferdinin iki dudağından çıkan kelamlara #SaygılıTürkiye konuşulacak! Zira 14 Mayıs’ta Türkiye tarih yazacak!” notuyla görüntü paylaşıldı.

Görüntüde, GÜZEL Parti Genel Lider Başdanışmanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın vatandaşlarla olan imgelerine yer verilirken; “Kadim devlet anlayışımızdan aldığımız vizyonumuzla; hakkı hakka teslim eden, ahlaklı bir Türkiye… Hengameden ve nefretten beslenen siyaset anlayışını bitirecek tahlillerimizle; birlik ve beraberlik ruhuyla güzelleşen, konuşan bir Türkiye… Memleketimizi bir bayram sofrasına dönüştürme sözümüzle; toplumun tüm kesitlerini kapsayan bir Türkiye… Binlerce yıllık demokrasi kültürümüzden aldığımız gücümüzle; farklı fikirlere, fikirlere ve görüşlere saygılı bir Türkiye…” tabirlerine yer verildi.

“85 milyonun iki dudağı ortasından çıkacak kelamlara saygılı bir türkiye konuşulacak!”





Görüntüde, 14 Mayıs’tan sonra bir kişinin değil 85 milyonun kelamlarına ehemmiyet verileceğine dikkat çekildi. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın; “Yapabilir miyiz? Elbette yapabiliriz. Zira 14 Mayıs’tan sonra; bir kişinin iki dudağı ortasından çıkacak kelamlara değil, 85 milyonun iki dudağı ortasından çıkacak kelamlara saygılı bir Türkiye konuşulacak! Milletimiz yine gülecek, sevgiyle kucaklaşacak!” sözleri yer aldı.

Görüntü, DÜZGÜN Parti’nin kampanya sloganı olan; “Çünkü 14 Mayıs’tan sonra; Türkiye Tarih Yazacak!” kelamlarıyla sona erdi.

Hibya Haber Ajansı