Siyaset Haber Girişi : 31 Ocak 2024 12:47

İYİ Parti Başkan Adayı Süleyman Turan Pendik’i Karış Karış Tarıyor

İYİ Parti Başkan Adayı Süleyman Turan Pendik’i Karış Karış Tarıyor

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan, seçim çalışmalarını vites yükselterek sürdürüyor.

İlçenin tüm mahallelerinde cadde cadde sokak sokak esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Turan’ın ziyaret noktalarından biri de sivil toplum örgütleri oluyor.

Gittiği her yerde vatandaşları dinleyen ve başkan seçilmesi halinde neler yapacağını anlatan İYİ Parti Adayı Süleyman Turan 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde seçileceğine emin olduğunu da ifade ediyor.



SANAYİ MAHALLE MUHTARI ZİYARETİ

İyi Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan ve İYİ Parti İlçe Başkanı Mithat Kabadayı beraberindeki heyetle Pendik Sanayi Mahallesi Muhtarı Ünsal Topkara'yı ziyaret etti ve mahallenin sorunları hakkında sohbet gerçekleştirdi.
 

Turan: "Sorunları dinledik. Kendi yerleri olan vatandaşlara mevcut hakları belediye tarafından verilmezken, buraları terk etmeleri için mobbing yapılıyor. Kendilerine yakın sanayicilere hemen yapı izni veriliyor." dedi.



ERZURUM HORASANLILAR DERNEĞİ

Erzurum Horasanlılar Derneği ziyaret edildi.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan; “Yıllardır STK’ların içinde olan biri olarak dernek ve vakıflarda çalışmanın ne kadar zorlu olduğunu bilen bir insanım. Özellikle hemşericilik noktasında büyük kitlelere hitap eden bu tür STK’larımızı destekleyerek birçok faaliyet ve aktif işlerini yapmalarına imkan sağlayacağız. Bize biat eden STK’ların değil, kendi yörelerine hemşerilerine hizmet eden STK’ların her zaman yanında olacağız. Dernek başkanımız Orhan Karslı ve yönetim kuruluna bizi misafir ettikleri için çok teşekkür ederiz” dedi.



KAYNARCA SAMSUNLULAR DERNEĞİ

Kaynarca Samsunlular Derneği’ne konuk olan Süleyman Turan ve heyeti burada da gündeme dair fikir alışverişinde bulundu. Turan;  “Samsunlular da en çok oyun bu mahalleden çıkmasına rağmen hizmet alamamaktan şikayetçi. Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Yıldıray Oktay ve Esenler Mahallesi Muhtarı İzzet Tozan da bize eşlik etti. Dernek Başkanımız Kamuran Yıldız’a, yönetim kuruluna ve değerli Samsunlulara çok teşekkür ediyorum” dedi.



MARDİNLİLER DERNEĞİ

Süleyman Turan ve heyeti Mardinliler Derneği’ni ziyaret etti.  Turan buradaki konuşmasında; “Projelerimizi anlattık. Burada bize mahalledeki park yetersizliği, altyapı problemleri, taziye evlerinin olmaması, trafik yoğunluğu gibi dertlerden bahsedildi. Kimse merak etmesin; biz bunların hepsinin farkındayız, 31 Mart’tan sonra Allah’ın izniyle hepsinin üstesinden geleceğiz” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.