Ekonomi Haber Girişi : 04 Haziran 2024 15:26

İMİAD Görkemli bir Açılış Yaptı!

İMİAD Görkemli bir Açılış Yaptı!
İstif Makinaları İş Adamları Derneği (İMİAD) 29.05.2024 tarihinde Radisson Otel’de sektör takipçilerine merhaba dedi.
İMİAD Görkemli bir Açılış Yaptı!

Çok kısa bir süre de 200 üye sayısına ulaşan İMİAD, 200 kadar davetlinin katıldığı yemekli bir organizasyonla sektör takipçilerine merhaba dedi.

Gecede basın kuruluşlarına demeç veren Derneğin Kurucu Başkanı Görkem Durmuş,

''Türkiye istif sektörünün daha ileriye gitmesi daha kapsamlı iş birliği imkanlarının oluşması adına ihtiyacı karşılayan bir sivil toplum kuruluşunun olmadığını düşünerek bu eksikliği gidermek, sektörün yıllardır ihmal edilmiş sorunlarına el atarak devlet nezdinde bu ihtiyaçları karşılayacak planlamalar ve organizasyonlar yapmak adına bu derneğin oluşumuna karar verdik.




Bunu ilan ettiğimiz birkaç ay içinde 200 üye kaydı yapıldı. Bu üyelerin her biri sektörün içinde ve faal firmalar. Demek ki onlar da bu eksiklerin giderilmesi gerektiğini ve Türkiye istif sektöründe bu sorunların üzerine giderek çözüm üretecek yapının İMİAD olacağını düşündükleri için çok kısa sürede büyük bir destek gördük.




Bu destek kartopu gibi süratle büyümeye devam edecektir.

Türk İstif Sektörünü geleceğe taşıyacak birçok plan ve projemiz var.

Derneğimize yeni zihinler ve zinde fikirler eklendikçe de sinerjimiz çok daha geniş kitlelere ulaşacaktır. Dahası kısa bir sürede aksiyon alan sorunu yerinde tespit edip anında çözüm üreten bir organizasyon kuracağız.




Davet ettiğimiz herkes katıldı. Yerimiz yetmediği için ağırlayamadığımız çok sektör temsilcisi oldu. Onlarında yer aldığı daha geniş kapsamlı bir organizasyon yapacağız.

Burada davetimize icabet eden herkese, yönetim kurulu üyelerimize, aileme, mesai arkadaşlarıma, organizasyonda emeği geçen herkese, sponsor firmalarımız Ekt, İş'te Lastik, Satmaksa ve Ceoparts'a, Basın sponsorumuz İstif Material Handling dergisine teşekkür ediyorum” dedi.




Gece de yemekten önce derneğin kurucu üyesi Mustafa Becerik derneğin misyon ve vizyonuna dair bir sunum gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasını yapan Başkan Görkem Durmuş davetlilere teşekkür konuşması yaptı.

Ardından sırayla sponsor firmaların yetkilileri konuşmalarını yaptı.

Ekt akü adına: Mustafa Soyhan Soygür, İş'te Lastik' den Nejdet Sarısoy, Ceoparts'dan Umut Demirbaş, Satmaksa'dan Mustafa Gök, Gecenin basın sponsoru İstif Material Handling Dergisi adına ise Rev Medya Genel Müdürü ve Derginin Genel Yayın Yönetmeni Ersin Karaca teşekkür konuşmalarını yaptılar.

Plaket ve üye sertifikalarının dağıtımı ile gece sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.