Siyaset Haber Girişi : 26 Mart 2024 12:58

HÜDA PAR Pendik Belediye Başkan Adayı Erdal Almalı: Özgür Ve Müreffeh Bir Pendik İnşa Etmek İçin Yola Devam

HÜDA PAR Pendik Belediye Başkan Adayı Erdal Almalı: Özgür Ve Müreffeh Bir Pendik  İnşa Etmek İçin Yola Devam
HÜDA PAR Pendik Belediye Başkan Adayı Erdal Almalı: Özgür Ve Müreffeh Bir Pendik İnşa Etmek İçin Yola Devam

HÜDA PAR'ın Pendik Belediye Başkan adayı Erdal Almalı, Pendik mahallelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkla buluşmaya devam ediyor. Almalı, Pendik'in çeşitli mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlatıyor ve destek talebinde bulunuyor.

 

Fatih Mahallesi'nde gerçekleşen ziyarette, Almalı mahallenin yeniden yapılandırılması ile ilgili planlarını vatandaşlarla paylaştı. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Almalı, mahalle sakinlerinden destek istedi.

 

 

Esenyalı Mahallesi'nde ise Teravih namazı sonrası düzenlenen buluşmada, Almalı otopark sorunu, ulaşım ve güvenli parklar konularında projelerini anlattı. Vatandaşların sorunlarına çözüm getireceklerini belirten Almalı, destek talebini iletti.

 

 

Kaynarca Mahallesi'nde ise esnaf ve mahalle sakinlerini ziyaret eden Almalı, yerel sorunları dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı.

 

 

HÜDA PAR Pendik Belediye Başkan adayı Erdal Almalı, özgür ve müreffeh bir Pendik için yola çıktıklarını belirterek, mahallelerin ihtiyaçlarına çözüm odaklı projelerle yaklaşmayı vaat ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.