HİÇ GEREK YOK

Kalp kırmaya kırıp dökmeye hiç gerek yok bu hayatı olduğu gibi kabullenip devam etmek gerek  olmuyorsa zorlamamak akışa bırakmak gerek bazen tek taraflı çabalarda  ilişkiler  sonuç vermez .

Bazı şeyler o an önem kazansa da daha sonra anlamını yitirecektir
kaçışlar kovalanmayı, üzerine düşmeler kaçışları getirecektir.

Düşünceler duygulara
duygular kelimelere yansır
dikkat et yanlış kelimeler kullanma karşındakini kırdığın anda gün gelecek  kırdığın yerden sende nasibini alacak  kırılacaksın demektir.

Alışkanlıklar zayıflığı, güvensizliği getirir yenilikler tazelenmiş duyguları . Ne kadar açık, net 
olunursa, ne kadar sıcak bakılır ilgi odaklı olunursa, kendindeki değişimleri de görebilirsin.

Olduğu yerde kalmak, sıradan hale gelmek demektir. olanla yetinmek olduğu kadar demek teslimiyettir yeniliğe açıklığı reddetmek demektir.

İnsanın hayatında her an öğrenebileceği uygulayabileceği yöntemler oluşur, bunları ötelemek kendisini geriletmekten başka bir işe yaramaz.

Rahat olma hali iyidir lakin her yerde olmamalı abartılırsa iticiliği getirir her şeyi çok bilme hali de öyle, kimse her şeyi bilemez öğrenmesini bilmeli dinlemesini bilmelidir. Kişinin her yaşta öğreneceği alacağı uygulayıcı bilgiler hep olacaktır.

Zamanında kullanılan her şey çekiciliğini koruyacaktır karşısındakini fazla önemsemek onu gereksiz popüler hale getirmektir aldırmamak ise kişiyi güçlü kılacak ulaşılmaz hale getirecektir.

Özgüvenli  kişiler bu gibi durumlarda zorluk çekmezler kurallarına göre karşısındaki kişiye uygulatmayı iyi bilirler.

O zaman ne demeli ;
Kendinize güvenin siz varsanız karşınızdaki zaten oluşmuştur yoksa hiç bir anlam içermez.

Sevgiyle kalın...

Emel Araz 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.