Gündem Haber Girişi : 29 Mart 2024 21:08

Hakim Seven'den Muhteşem İftar

Hakim Seven'den Muhteşem İftar
Hakim Seven’in düzenlediği iftar programı yoğun katılımla gerçekleşti.
Hakim Seven'den Muhteşem İftar

İş İnsanı Hakim Seven ve kardeşlerinin 'Seven ailesi' olarak verdiği geleneksel iftar yemeği bu yıl da PenCR Cafe Restorant'ta  gerçekleştirildi. 

 

Yaklaşık 750 kişinin katıldığı iftar programı Kuran tilaveti ile başladı. 

 

Pendikli ailelerin yanı sıra iftara siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, muhtarlar, spor camiasının temsilcileri ve basın mensupları katıldılar
 

 

Programın onur konuğu CHP Pendik Belediye Baskan Adayı Tarık Balyalı oldu.

 

Hakim Seven iftar programındaki kısa konuşmasında davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti ve Tarık Balyalı’ya oy istedi.

 


Konuşmacılardan Nurettin Beşinci de Balyalıya ithafen sözlerinde, "Yakın arkadaşımdır. Kendisine güveniyorum” ifadesine yer verdi.

 

Mehmet Salih Usta ve CHP meclis üyeleri de

programın konukları arasında yerlerini aldılar.

 

Hakim Seven'in davetlilerin masalarına tek tek giderek hoş geldiniz demesi ve birlikte fotoğraf çektirmesi de programın diğer bir ayrıntısı oldu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • erol yazıcı 29 Mart 2024 22:49

    Pendik gazetesi ekibi olarak bizde davete icab ederek katılım sağladık. herşey çok güzeldi. ikramlar, samimi davet, ilgi, güler yüz - her şey için çok teşekkürler. kesenize bereket. Allah kabul etsin - sevgiler