HADİ GELİN BOZDAĞ FİLM PLATOLARINDA TARİHE YOLCULUK YAPALIM!

HADİ GELİN BOZDAĞ FİLM PLATOLARINDA TARİHE YOLCULUK YAPALIM!

 

Türk Dizi Yapım Sektörünün öncü ve lideri Bozdağ Film İstanbul Beykoz Riva’da 140.000 m2 arazi üzerine kurduğu Türkiye’nin en büyük film platosunda bir birinden başarılı projelere imza atmaya devam ediyor.

Yüksek reyting oranları olan dizlerin çekildiği platoyu görme taleplerine karşı duyarsız kalamayan Bozdağ Film Beykoz Riva’da bulunan tesislerinin kapılarını yılın 365 günü açarak, misafirlerine adeta tarihe yolculuğa çıkarıyor. Bozdağ Film Platolarında tüm gününüzü sevdiklerinizle geçirebileceğiniz, unutamayacağınız anılar biriktirebileceğiniz tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz imkânlar sunuyor.

Bozdağ Film; Profesyonel yapım, sanat ve dekor ekipleri ve çok sayıda bağımsız çalışanı ile sinema ve dizi sektörüne öncülük etmeye devam ediyor. ‘Ustalar, Âlimler, Sultanlar’ Belgeseli, Diriliş Ertuğrul, Mehmetçik Kutlu Zafer, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, Kuruluş Osman, Destan, Mendirman Jaloliddin, Al Sancak ve Ateş Kuşları gibi projelerle Türk dizi yapım sektörün uluslararası saygınlık kazanmasında yapımları ile önemli rol oynamaya devam ediyor.

Bozdağ Film yapımı Türkler Geliyor: 'Adaletin Kılıcı' filmi 40 ülkede vizyona girerek Türk Tarihinin, kültürünün tanıtılmasına önemli katkılar sağladı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.