Ziya Öncan Karadeniz Günleri’ne Çağırdı
Karadeniz’in zengin kültürü, müziği ve güçlü dayanışma ruhu, Karadeniz Günleri etkinliğiyle İstanbul’da buluşuyor.

29–30–31 Ocak ve 1 Şubat 2026 tarihlerinde Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde düzenlenecek etkinliğin açılışı, T.C. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından yapılacak.
Kültür, kardeşlik ve dayanışma temalarıyla hazırlanan Karadeniz Günleri, İstanbul’da Karadeniz’in yüreğini attırmayı hedefliyor.
Memleket sevdasıyla yoğrulmuş, devlet ciddiyeti ve güçlü birlik ruhuyla hayata geçirilen etkinlikte; Karadeniz müziği, yöresel lezzetler ve kültürel değerler ziyaretçilerle buluşacak.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan KASTOB Genel Başkan Vekili ve ZONDEF Genel Başkanı Ziya Öncan, Karadeniz Günleri’nin bir kültür etkinliğinden ziyade güçlü bir dayanışma buluşması olduğunu vurgulayarak tüm İstanbulluları bu anlamlı organizasyona davet etti.
Dört gün sürecek etkinlik boyunca Karadeniz kültürü İstanbul’da sahne alacak; birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları hep birlikte yaşatılacak.
Bakmadan Geçme
İstanbul'da 5 Bin Kişi Aynı Anda Horon Oynadı, Guinness Dünya Rekoru Kırıldı
Rizeliler Mıhlama Şenliğinde Buluştu
Nüfus Kütüklerine Göre En Kalabalık Bölge: Karadeniz
‘Yedi Bölge Bir Sahne’de Karadeniz Coşkusu
Yedi Bölge Bir Sahne: PEFHEM Halk Müziği Korosu Karadeniz Türküleriyle Sahne Alacak
Karadeniz Konfederasyonu Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Pendik’te Gerçekleşti
