Gündem
Yayınlanma : 01 Aralık 2025 13:44
Düzenleme : 01 Aralık 2025 13:46

Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz Pendik'te Konferans Verdi

Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz Pendik'te Konferans Verdi
Başkanlığını Ahmet Kara’nın yaptığı Pendik Türk Ocağı, Ocakbaşı Sohbetleri programı kapsamında önemli bir konferansa ev sahipliği yaptı.
Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz Pendik'te Konferans Verdi

Etkinlikte, Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz tarafından “Cumhuriyetimizin 102. Yılında Millî Devlet ve Güncel Meselelerimiz” başlıklı bir sunum gerçekleştirildi.

Konferans, 28 Kasım 2025 Cuma günü saat 18.30’da Pendik Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde yapıldı. İlginin yoğun olduğu etkinlikte salon tıklım tıklım doldu.



GÜNCEL MESELELER VE MİLLÎ DEVLET VURGUSU ELE ALINDI

Programda, Mehmet Öz, Cumhuriyetin 102. yılı vesilesiyle Türkiye’nin millî devlet yapısı, toplumsal ve siyasal gelişmeler, bölgesel dinamikler ve güncel meseleler üzerine kapsamlı değerlendirmeler yaptı.

Türk Ocakları’nın geleneksel sohbetleri arasında önemli bir yer tutan bu buluşma, düşünce ve kültür hayatına katkı sağladı.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.