Gündem
Yayınlanma : 05 Haziran 2026 16:04
Düzenleme : 05 Haziran 2026 16:06

Pendik’te Pazar Günü Seçim Var!

Pendik’te Pazar Günü Seçim Var!
Bahçelievler Mahallesi’nde merhum Muhtar Necati Koç’un vefatının ardından mahalle sakinleri yeni muhtarını seçmek için 7 Haziran 2026 Pazar günü sandık başına gidecek.

Yaklaşık 10 bin seçmenin bulunduğu mahallede, 8 adayın yarışacağı seçim öncesinde heyecan doruğa ulaştı.

SANDIKLAR ABDURRAHMAN GAZİ İLKOKULU’NDA KURULACAK

Pendik Bahçelievler Mahallesi’nde uzun yıllar mahalle sakinlerine hizmet veren Muhtar Necati Koç’un vefatının ardından yapılacak ara seçim için geri sayım başladı. Mahalle halkı, 7 Haziran 2026 Pazar günü Abdurrahman Gazi İlkokulu’nda kurulacak sandıklarda oy kullanarak yeni muhtarını belirleyecek.

Yaklaşık 10 bin seçmenin bulunduğu mahallede seçimlere yoğun ilgi gösterilirken, adayların son günlerdeki çalışmaları da dikkat çekiyor.

8 ADAY YARIŞIYOR, 3’Ü KADIN

Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı için toplam 8 aday yarışıyor. Adaylar arasında 3 kadın ismin bulunması ise seçimlere ayrı bir renk katıyor. Mahalle sakinlerinin desteğini almak için uzun süredir sahada çalışan adaylar, ev ziyaretleri gerçekleştirerek projelerini ve hedeflerini seçmenlerle paylaşıyor.

İYİLİKTE YARIŞTILAR

Seçim sürecinde özellikle adaylardan Serpil Berak ve Mukaddes İpek’in yürüttüğü çalışmalar mahallede sıkça konuşulan konular arasında yer aldı. Her iki aday da seçim kampanyaları boyunca mahalle sakinlerini tek tek ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Sadece seçim çalışmalarıyla değil, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik destekleriyle de öne çıkan adayların, sosyal dayanışma konusunda gösterdikleri hassasiyet mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı. Vatandaşlar, seçim sürecinde adayların adeta hizmet ve iyilik yarışına girdiğini ifade ediyor.

CENTİLMENCE BİR YARIŞ OLDU

Bahçelievler Mahallesi’nde seçim sürecinin en dikkat çekici yönlerinden biri de adaylar arasında yaşanan saygılı ve seviyeli rekabet oldu. Mahalle sakinleri, seçim çalışmalarının karşılıklı hoşgörü ve nezaket çerçevesinde yürütülmesinden memnuniyet duyduklarını belirtiyor.

Adayların mahalleye hizmet etme amacıyla ortaya koydukları projeler ve çalışmalar, seçim atmosferinin gerginlikten uzak, demokratik bir ortamda geçmesini sağladı.

SONUÇLAR MERAKLA BEKLENİYOR

Seçime saatler kala gözler şimdi sandıktan çıkacak sonuca çevrildi. Mahalle sakinleri, yeni muhtarın belirlenmesiyle birlikte Bahçelievler Mahallesi’nin hizmet yolculuğunda yeni bir dönemin başlayacağını ifade ediyor.

Yetkililer, oy kullanma hakkına sahip tüm vatandaşları 7 Haziran Pazar günü sandığa gitmeye davet ederken, seçimlere katılan tüm adaylara başarı dileklerini iletiyor.

Bahçelievler Mahallesi’nde demokratik olgunluk içerisinde geçen seçim yarışının, sandıktan çıkacak sonucun ardından da aynı birlik ve beraberlik ruhuyla devam etmesi bekleniyor.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.