Pendik’te Minyatür Sanatının Zarafeti Sanatseverlerle Buluştu
Pendik Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi, “Zehra Akdeniz ve Öğrencileri Minyatür Sergisi”ne ev sahipliği yapıyor. Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında açılan sergi, sanatseverlerden yoğun ilgi görüyor.

Pendik Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi (PESEM) bünyesinde 15 yıldır minyatür eğitmenliği yapan Zehra Akdeniz ve öğrencilerinin eserlerinden oluşan sergide 60’tan fazla çalışma yer alıyor.
Sergide, minyatür sanatının köklü geçmişini yansıtan klasik üsluptaki eserlerin yanı sıra günümüz yorumlarıyla hazırlanmış modern çalışmalar da ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.
Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde açılan sergi, sanatseverlerin katılımıyla kapılarını açarken, Pendik’te kültür ve sanat yaşamına önemli bir katkı sağlıyor.

60’tan Fazla Minyatür Eseri Sergileniyor
Sergide, Zehra Akdeniz’in yanı sıra öğrencilerinin hazırladığı toplam 60’tan fazla minyatür eser yer alıyor.

Eserler, minyatür sanatının farklı dönemlerini ve yorumlarını bir araya getirerek ziyaretçilere zengin bir görsel deneyim sunuyor.
19 Nisan’a Kadar Ziyarete Açık
“Zehra Akdeniz ve Öğrencileri Minyatür Sergisi”, 19 Nisan Pazar gününe kadar Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde ziyaret edilebilecek. Sergi, sanatseverlere minyatür sanatının inceliklerini keşfetme imkânı sunuyor.
Bakmadan Geçme
Pendik Belediyesinin 2027 Yılı Tahmini Bütçesi 14 Milyar TL Oldu
Pendik Belediyesi Tabiat Okulu’nda Eğitimler Başladı
Pendik Belediyesi Yeni Binası 12 Ekim'de Vatandaşların Hizmetinde
Pendik’e 4 Yeni Kütüphane Daha Geliyor
Pendik’te Kültür Sanat Sezonu Başladı
“28. İş’te Pendik Buluşmaları” Sona Erdi
