Gündem
Yayınlanma : 02 Ekim 2025 12:40
Düzenleme : 02 Ekim 2025 12:44

Pendik’te Gazze İçin Dayanışma Programı Düzenlendi

Pendik’te Gazze İçin Dayanışma Programı Düzenlendi
Pendik’ten Gazze’ye Gönül Köprüsü Platformu’nun tanıtım programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. İlçedeki esnaflar, üç günlük gelirlerini Gazze’ye bağışlama kararı aldı.
Pendik’te Gazze İçin Dayanışma Programı Düzenlendi

Pendik Belediyesi, Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği (PESİAD) ve ilçe sivil toplum kuruluşlarının iş birliğiyle düzenlenen “Pendik’ten Gazze’ye Gönül Köprüsü Platformu” etkinliği Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, salon tamamen doldu.
 

Programa Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in yanı sıra Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya ve PESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Battal katıldı.
 

Etkinlikte alınan karar doğrultusunda, Pendik esnaflarının 10-11-12 Ekim tarihlerindeki üç günlük cirolarını Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine bağışlayacakları duyuruldu.
 

Belediye Başkanı Ahmet Cin programda yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
 

“Gazze’deki kardeşlerimiz için düzenlenen bu programa katılım gösteren tüm kurum ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Esnafımızın üç günlük kazançlarını bağışlama kararı, büyük bir fedakârlık örneğidir. Gazze’de yaşanan zulmün sona ermesi ve kardeşlerimizin huzura kavuşması için dualarımızla, desteğimizle yanlarındayız.”

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.