Pendik
Yayınlanma : 12 Mayıs 2026 15:41
Düzenleme : 12 Mayıs 2026 15:45

Mali Müşavirler’den Anneler Günü Kutlaması

Mali Müşavirler’den Anneler Günü Kutlaması
Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Birliği Derneği Pendik Şubesi ve İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Pendik Temsilciliği Anneler Günü dolayısıyla geçtiğimiz hafta Gülistan Restoran’da yemekli özel bir etkinlik gerçekleştirdi.
Mali Müşavirler’den Anneler Günü Kutlaması

Sunumunu Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Şahin Obuş yaptığı programda Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Birliği Derneği Pendik Şubesi Başkanı Bahri Köseoğlu; bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliğin, sosyalleşmenin gereği olarak tekrar edileceğini ifade etti.

Köseoğlu’nun ardından İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Pendik İlçe Temsilcisi Hülya Demirci, Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Birliği Derneği Eminönü Şube Başkanı İlgün Özen, Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Birliği Derneği Genel Merkez Başkan Yardımcısı Barış Ağırgöl de birer konuşma yaptılar.

Etkinlik kapsamında, Şehrin Şairleri Şiir Grubu Yönetmeni Metin Yazıcı da Behçet Necatigil’in ‘Sevgilerde’ şiirini okuyarak davetlilerle paylaştı.

Üyelere yönelik olarak gerçekleştirilen programda hediyeler dağıtıldı, günün anlam ve önemine dair konuşmalar yapıldı ve gece boyu müzik eşliğinde eğlenceli saatler yaşandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.