Gündem

Gayrettepe'de yangın: 29 ölü

Beşiktaş'ta 16 katlı bir binanın en alt katındaki işletmede çıkan yangında, 29 kişi hayatını kaybetti, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavisi devam ediyor.
Haber Merkezi
506 1 dk 0
Gayrettepe'de yangın: 29 ölü

Yangında mahsur kalanları kurtarma çalışmaları devam ediyor.  İstanbul Valiliği olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. İstanbul Valisi Gül, "Yangın söndürüldü. Olaydan etkilenen 23 kişi var" dedi. 

Gayrettepe Mahallesi Yıldız Posta Caddesi'nde bulunan 16 katlı binanın zemin katındaki eğlence mekanında tadilat kaynaklı olduğu düşünülen yangın çıktı

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede önlem alırken, itfaiye yangına müdahale başlattı.

Binanın kulüp olarak kullanılan eksi 1 ve eksi 2. katındaki yangına itfaiye ekipleri 31 araç ve 86 personelle müdahale etti.
 

Yangın nedeniyle 29 kişinin hayatını kaybettiği, ağır yaralı 3 kişinin tedavisinin devam ettiği açıklandı.

İstanbul Valiliği, çıkan yangınla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş