Siyaset
Yayınlanma : 18 Mart 2026 16:21
Düzenleme : 18 Mart 2026 16:23

CHP Pendik, 18 Mart’ta Çanakkale Şehitlerini Minnetle Andı

CHP Pendik, 18 Mart’ta Çanakkale Şehitlerini Minnetle Andı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pendik İlçe Başkanlığı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Pendik Sahil Tören Alanı'nda bir anma töreni düzenledi.

Saat 10.00’da başlayan törende, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başta olmak üzere Çanakkale’de ve vatan savunmasında hayatını kaybeden tüm şehitler, saygı ve minnetle anıldı. Pendik Sahil Tören Alanı'nda düzenlenen etkinliğe, çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Törene CHP Pendik İlçe Örgütü'nün yanı sıra, ilçe başkan yardımcıları, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları temsilcileri de katıldı. Etkinlikte halkın yoğun katılımı, şehitlere duyulan saygıyı bir kez daha gözler önüne serdi.

Törende konuşma yapan CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güner, "18 Mart, milletimizin bağımsızlık iradesinin simgelerinden biridir. Çanakkale ruhu, vatan için canını feda eden şehitlerimizin hatırasına sahip çıkmayı bizlere öğretiyor" diyerek, şehitlerin aziz hatırasını yaşatacaklarına olan inançlarını dile getirdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.