Siyaset
Yayınlanma : 15 Aralık 2025 13:33
Düzenleme : 15 Aralık 2025 13:36

AHİSİAD Başkanı İbrahim Çam MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Ziyaret Etti

AHİSİAD Başkanı İbrahim Çam MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Ziyaret Etti
Ahi Sanayici ve İş Adamları Derneği (AHİSİAD) Genel Başkanı İbrahim Çam, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

MHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette, AHİSİAD Başkanı İbrahim Çam, AHİSİAD'ın geçmiş dönem çalışmaları ile gelecek dönem planladığı programlar hakkında MHP Lideri BAHÇELİ'yi bilgilendirerek, tavsiye ve görüşlerini aldı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin makamında gerçekleşen görüşme ile ilgili AHİSİAD sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı; 

"Genel Başkanımız İbrahim ÇAM, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ Beyi makamında ziyaret ederek; AHİSİAD’ın geçmiş dönem çalışmaları ile gelecek dönem planladığı programlar hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, tavsiye ve görüşlerini aldı. Öngörüleri ile yolumuzu aydınlatan kıymetli devlet büyüğümüze çalışmalarında kolaylık ve muvaffakiyet diler, yoğun mesailerine rağmen nazik kabulleri için şükranlarımızı sunarız."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.