Gündem
Yayınlanma : 08 Haziran 2026 11:55
Düzenleme : 08 Haziran 2026 12:02

Abdulkadir Oldu Ev Sahipliğinde Beyler Garden’da ASİAD Buluşması

Abdulkadir Oldu Ev Sahipliğinde Beyler Garden’da ASİAD Buluşması
Beyler Garden sponsorluğunda ve ASİAD iş birliğiyle düzenlenen programda birlik, dayanışma ve ortak projeler masaya yatırıldı.
Abdulkadir Oldu Ev Sahipliğinde Beyler Garden’da ASİAD Buluşması

ASİAD Başkanvekili ve Beyler Garden Restaurant işletmecisi Abdulkadir Oldu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen istişare toplantısında iş dünyası, siyaset ve sivil toplum temsilcileri bir araya geldi. Beyler Garden sponsorluğunda ve ASİAD iş birliğiyle düzenlenen programda birlik, dayanışma ve ortak projeler masaya yatırıldı.

Anadolu Birleştirici Sanayici ve İş Dünyası Derneği (ASİAD), üyeler arasındaki iş birliğini geliştirmek ve yeni projeler üzerine fikir alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlediği istişare toplantılarına devam ediyor.

ASİAD Başkanvekili Abdulkadir Oldu'nun ev sahipliğinde, Pendik Göçbeyli'de bulunan Beyler Garden Restaurant'ta gerçekleştirilen kahvaltı programı yoğun katılımla gerçekleşti. Beyler Garden sponsorluğunda ve ASİAD iş birliğiyle düzenlenen organizasyona iş insanlarının yanı sıra siyaset, yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Programın açılışında konuşan ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, derneğin birlik ve dayanışma anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, üyeler arasında güçlü bir iş birliği ağı oluşturduklarını ve yeni projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

 

YALÇINKAYA: "BİRLİKTE ÜRETİP BİRLİKTE BÜYÜYECEĞİZ"

İş dünyasının ortak hareket etmesinin ülke ekonomisi açısından büyük önem taşıdığını belirten Yalçınkaya, "ASİAD olarak üyelerimiz arasında güçlü bir dayanışma oluşturuyor, ortak projeler geliştiriyoruz. Birlikte üretmeye, birlikte büyümeye ve ülkemize değer katmaya devam edeceğiz" dedi.

Programa Pakistan İş Konseyi Başkanı Dr. Adil Sami, WEFA Uluslararası İnsani Yardım Organizasyonu Başkanı H. Musab Aydın, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Nurullah Aktaş, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Varlı, 21. Dönem MHP Milletvekili Yaşar Bozkurt, DEVA Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Hasan Keleş, İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Çelikel, Zafer Partisi İlçe Başkanı Haşim Yalçın ile çok sayıda iş insanı ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

2026 EXPO İŞ DÜNYASI TANITIM ZİRVESİ GÜNDEMDEYDİ

Toplantıda ASİAD'ın gelecek dönem projeleri de ele alındı. Yücel Yalçınkaya, 2026 Expo İş Dünyası Tanıtım Zirvesi için hazırlıkların sürdüğünü belirterek, iş dünyasını ulusal ve uluslararası platformlarda daha güçlü şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Program boyunca ekonomik gelişmeler, uluslararası iş birlikleri, bölgesel kalkınma hedefleri ve kentsel dönüşüm çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

 

ABDULKADİR OLDU: "KATILIM SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Programın ev sahibi olan ASİAD Başkanvekili ve Beyler Garden Restaurant işletmecisi Abdulkadir Oldu ise katılımcılara teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

"ASİAD ile birlikte düzenlediğimiz bu anlamlı buluşmada bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize, iş insanlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli yöneticilerine ve yurtdışından gelen kıymetli konuklarımıza teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonlar, iş dünyası ile sivil toplum arasındaki dayanışmayı güçlendirirken yeni iş birliklerinin de kapısını aralıyor."

Beyler Garden olarak sosyal sorumluluk projelerine ve sivil toplum kuruluşlarına destek vermeyi önemsediklerini belirten Oldu, "Başta ASİAD ve PESİYAD olmak üzere derneklerimiz, belediyelerimiz ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarımızın toplantı, kahvaltı ve organizasyonlarına özel destekler ve indirimler sunuyoruz. Amacımız birlik ve beraberliğe katkı sağlamak, bu tür buluşmaların daha güçlü şekilde gerçekleşmesine destek olmaktır" dedi.

Yoğun katılımın olduğu program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.