Ekonomi Haber Girişi : 03 Nisan 2023 15:00

Gate.io 2023’te eğitim ve sosyal sorumluluğa odaklanıyor

Gate.io 2023’te eğitim ve sosyal sorumluluğa odaklanıyor

Kahramanmaraş merkezli zelzeleler ve selin tesiri altındaki bölgeyi ziyaret eden Rae Pui ve beraberindeki Gate Charity grubu sivil toplum kuruluşları, dernekler ve ilgili kurumlarla görüşmeler gerçekleştirdi. Rae Pui yakın vakitte Hatay'da, çocuklara odaklanılacak kıymetli bir toplumsal sorumluluk projesinin paydaşı olacaklarını söyledi.

“İlk andan itibaren tüm kaynakları seferber ettik”

Son deprem felaketiyle birlikte Türkiye'de markaların farkındalık seviyesinin arttığını ve Gate.io'nun da ilerleyen süreçte eğitim ve toplumsal sorumluluk projelerini daha fazla önceliklendiren bir anlayış benimseyeceğini söyleyen Gate Türkiye Genel Müdürü Kafkas Sönmez, “Önümüzdeki dönemde, hem süregelen hem de yeni projelerimizle bu bölgenin eski günlerine dönmesi için özel ihtimam göstereceğiz. Global ekipten aldığımız destekle güzel projeler hayata geçirdik. Bundan sonra da tüm Gate Charity ailesiyle yaraları sarmak için çalışacağız” dedi.

“Blockchain bizim için birleştirici güç”

Üniversite kulüpleriyle yapılan çalışmaların yanı sıra yardım kampanyalarında da kalıcı ve uzun vadeli projeler kurguladıklarını tabir eden Gate Türkiye İş Geliştirme Yöneticisi Didem Gülyuva, “Blockchain bizim için birleştirici bir güç. O denli ki deprem devrinde, kullanıcılarımızın bağış yapabilmesi için canlıya aldığımız NFT koleksiyonu ve kripto para bağış fonu ağır ilgi gördü. Şu an bile yardımlar gelmeye devam ediyor. Yenilikçi ve sağlam blockchain ağlarıyla bağış konusunda da tüm kripto ekosisteminin, ülkemize yeni bir boyut kazandırdığını düşünüyorum. Sırf deprem üzere felaketlerde değil tüm projelerimize bu yaklaşımımızı devam ettireceğiz” formunda konuştu.