Pendik Haber Girişi : 06 Mayıs 2024 13:31

Estonya Kızılhaç Ekibi Türk Kızılay Pendik Şubesi’ni Ziyaret Etti

Estonya Kızılhaç Ekibi Türk Kızılay Pendik Şubesi’ni Ziyaret Etti
Estonya Kızılhaç heyeti, Türk Kızılay Pendik Şubesi’ni ziyaret etti ve Türk Kızılay’ın çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Estonya Kızılhaç Ekibi Türk Kızılay Pendik Şubesi’ni Ziyaret Etti

Heyeti şube binasında; Türk Kızılay Pendik Şube Başkanı Cihat Aslanoğlu, Genç Kızılay Pendik ekibi, ilçemizin en genç gönüllülerinden oluşan Özel Zeynebim Anaokulu öğrencileri, Türk Kızılay Genel Merkez Uluslararası Politikalar ve İş Birlikleri Direktörü Kaan Saner, Hareket İlişkileri ve İş Birlikleri Müdürü Merve Yaşayan ve Hareket İlişkileri ve İş Birlikleri Uzmanı Pelin Tüfekçi ağırladılar.  

Estonya heyetinde; Başkan Yardımcısı Riina Allik, Genel Sekreter Yardımcısı Toomas Sepp, İş Birlikleri Müdürü Jooseph Veltson ve Uluslararası İlişkiler Sekreteri Haide Laanemets yer aldı.

Buluşmada konuşan Şube Başkanı Cihat Aslanoğlu, Türk Kızılay’ının çalışma alanları ve prensiplerine ilişkin bilgilendirme yaptı.




Gönüllü kazanımı üzerinde durulan görüşmede Aslanoğlu, gönüllülük esasının Türk toplum yapısının niteliklerinden olduğunu vurguladı.

Genç Kızılay Başkanı Mustafa Korkmaz ise yönetimiyle birlikte gerçekleştirdikleri saha deneyimlerini heyete aktarıp hayata geçirmek istedikleri projeler hakkında sunum yaptı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Estonya Kızılhaç heyeti de ortak projelere imza atılmak üzere mutabakata varıldığını ifade etti.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.