Pendik Haber Girişi : 04 Nisan 2024 16:39

ESKAD’TAN Cezaevindeki Çocuklara Sosyal Yardım

ESKAD’TAN Cezaevindeki Çocuklara Sosyal Yardım
ESKAD yaptığı sosyal yardımlarla yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Esnaf Kadınlar Derneği (ESKAD) bir etkinlikte elde ettiği gelir ile; Maltepe Kapalı Çocuk ve Gençlik Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan çocuklara kıyafet ve benzeri ihtiyaç malzemesi bağışında bulundu.

Bağış malzemeleri arasında; banyo havlusu, çorap, şampuan, iç çamaşırı, sabun, diş macunu, eşofman, gömlek pantolon ve spor ayakkabısı gibi eşyalar yer aldı.

Bağışlar bizzat dernek üyeleri tarafından cezaevine teslim edilirken burada bulunan çocuklarla da sohbetler yapıldı.




Dernek Başkanı Emine Topal; “Burada kalan çocuklarımız gerçekten ilgiye ve desteğe ihtiyaç duyuyorlar. Kendilerine ilettiğimiz yardımlardan dolayı da çok mutlu oldular.



Bu etkinlikte başta üyelerimiz olmak üzere emeği geçen herkese, cezaevi yöneticilerine, Pendik Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Metin Yazıcı’ya, maddi desteklerde bulunan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’e, AHİSİAD Başkanı İbrahim Çam’a, MHP İlçe Başkanı Kerim Kaya’ya, PESİAD Başkanı Kadir Bayram’a ve My Butik Hotel yöneticilerine teşekkür ediyoruz” sözlerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.