Gündem Haber Girişi : 26 Mart 2024 16:04

ESKAD’dan Anlamlı İftar Programı

ESKAD’dan Anlamlı İftar Programı
ESKAD özel bir etkinliğin daha altına imza attı.
ESKAD’dan Anlamlı İftar Programı

Başkanlığını Emine Topal’ın yürüttüğü Pendik Esnaf Kadınlar Derneği (ESKAD) anlamlı ve özel bir iftar programına ev sahipliği yaptı.

Dernek üyeleri tarafından hazırlanan lezzetli yemeklerin sunulduğu bu özel iftar programı; birçok ihtiyaç sahibi aile ve yetim, öksüz çocukların katılımıyla gerçekleşti.


ESKAD'ın düzenlediği bu etkinlikte, manevi duyguların yoğun olarak yaşandığı görüldü. Katılımcılar arasında dayanışma ve paylaşım ruhu, sıcak bir atmosfer oluşturdu.



Ödüllü aktör, dizi oyuncusu ve başarılı koro şefi Adnan Koç ve korosu sahne alarak programa renk kattı. Koç ve korosu, misafirlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.



ESKAD topluma olan duyarlılığını ve sorumluluk bilincini bir kez daha gözler önüne serdi. Dernek; sadece üyelerinin değil, toplumun geniş kesimlerinin de ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına etkinlikler düzenleyerek, toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemini vurgulamış oldu.



Bu anlamlı etkinlik, fotoğraf çekimlerinin ardından son buldu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.