Pendik Haber Girişi : 05 Şubat 2024 17:34

Erzurumlular ‘Herefene’ ile Bir Araya Geldi

Erzurumlular ‘Herefene’ ile Bir Araya Geldi
Erzurumlular ‘Herefene’ ile Bir Araya Geldi

Başkanlığını Mehdi Kaya’nın yürüttüğü Kaynarca Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği, geçtiğimiz Cumartesi günü Çamçeşme Mahallesi Mavi Beyaz Düğün Salonu’nda düzenlediği 'Herfene Gecesi' ile büyük bir coşkuya ev sahipliği yaptı.

 

Dernek Başkanı Mehdi Kaya, gündem ile ilgili genel bir değerlendirme yaptığı konuşmasında, katılımcıların tamamına teşekkür etti.

 

 

Herfene Gecesi'ne katılan AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin'e Erzurumlular yoğun ilgi gösterdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin yaptığı konuşmasında; " Erzurum candır, her seçimde Cumhurbaşkanımıza ve partimize büyük destek veriyorlar. İnşallah 31 Mart'ta da Pendik'te ve Büyükşehir'de güçlü bir destek vereceksiniz. Buna olan inancım tamdır. Sizler için çalışıyoruz, Pendik’imize önemli yatırımlar yapıyoruz. Şimdi Yeni İşler zamanı diyoruz. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum." sözlerine yer verdi.

 

Programa katılan davetliler, gecenin keyfini çıkararak, birlik ve dayanışma içerisinde güzel bir akşam geçirdi.

 

 

Programa katılan isimler arasında; Ak Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Yahya Çelik, AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı M. Enes Savaş, MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya, MHP İstanbul İl Başkan Yrd Muharrem Kır, MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Pehlivan, Pendik Halk Eğitim Müdürü Turan Genç, Kadıköy Erzurumlular Vakıf Başkanı Murat Şahsuvaroğlu, Kartal Erzurumlular Vakfı Başkanı Öner Kalkan, Demokrat Parti İlçe Başkanı Mustafa Şimşek, Demokrat Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Yücel Yüce ve Büyük Birlik Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Adem Karslı ve BBP İlçe Başkanı Erdi Ceylan yer aldı.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.