Teknoloji Haber Girişi : 17 Ekim 2023 23:08

En İyi Kablosuz Kulaklıklar: Kabloyu Kesmeye Hazır mısınız?

En İyi Kablosuz Kulaklıklar: Kabloyu Kesmeye Hazır mısınız?

Kablosuz kulaklıklar, ilk duyulduğunda bir rüya gibi gelen fikirlerden biriydi: Her bir kulağa küçük bir kulaklık takın ve müzik dinleyin veya telefon görüşmesi yapın. İşte en iyi kablosuz kulaklıklar …

İlk kablosuz kulaklıklar büyüktü. Birkaç saat kullanım sonrası şarjı biten ve birçok diğer sorunları olan cihazlardı. Ancak şimdi zamanlar değişti. Şimdi mükemmel çalışan ve harika ses kalitesine sahip birçok yeni model mevcut. Bir çoğunu test ettikten sonra, işte çeşitli tarzlarda en sevdiğimiz pendik gazetesi kablosuz kulaklıklar incelemesi.

Fiyat performans genel Performansı en iyi Kablosuz Kulaklık

Google Pixel Buds A-Series

Rahat bir tasarım, sağlam ses, iyi görünüm ve fiyatı uygun olması, Pixel Buds A-Series’ı (Pendik gazetesi Tavsiyesi) bizce en iyi kablosuz kulaklık yapıyor. AirPods ile aynı beş saatlik dinleme süresine ve antrenmanlar için IPX4 ter direncine sahip olan bu kulaklıklar, Android cihazlarla hemen eşleşiyor ve Google Assistant entegrasyonu da mükemmel. Pixel Buds A-Series, iPhone’larla da çok hızlı bir şekilde eşleşirler, ancak Apple tarafından yapılan kulaklıklar kadar hızlı değiller. Ama iPhone’larda Google Assistant’ı kullanamazsınız.

Google Pixel Buds A-Series - Genel Performansı en iyi Kablosuz Kulaklık

Pixel Buds A-Series Yumurta şekilli kılıfı ekstra 19 saatlik dinleme süresi ekliyor.

Kulak uçları, kulak içinde çok stabil kalmasını sağlıyor ve silikon kulak uçlarının oluşturduğu mükemmel sızdırmayla Apple’ın giriş seviyesi kulaklıklarından daha iyi bir ses kalitesine sahip.

Gürültü Engelleme En İyi Kablosuz Kulaklık – Gürültüyü azaltan kulaklık

Sony WF-1000XM5

Sony’nin beşinci nesil WF-1000XM5 (Pendik Gazetesi İncelemesi) kulaklıkları, bir çift düzenli boyuttaki kablosuz kulaklık hariç ( yani hacimli Bose modelleri dışında ), gürültü azaltma konusunda şimdiye kadar deneyimlediğim en üstün performansı sunuyor. Önceki XM4 modeline göre biraz daha yüksek bir fiyat etiketi taşıyorlar, ancak bu yeni kulaklıklar EQ ayarları, dokunmatik kontroller ve adaptif gürültü engelleme açısından piyasadaki en gelişmiş özelliklere sahip. Ayrıca, aramalarda da etkileyici bir ses kalitesi sunuyor.

Gürültü engelleme aktifken tam 8 saatlik pil ömrü sağlayabilirler; gürültü engelleme kapalıyken ise bu süre 12 saate çıkar. Kablosuz şarj özellikli kılıf, ekstra iki tam şarj sağlar ve tasarımıyla piyasadaki en zarif kılıflardan birine sahip diyebiliriz.

iPhone için en iyi kablosuz kulaklık

Apple AirPods Pro (2. Nesil) USB-C ile

Son AirPods Pro’lar (Pendik Gazetesi İncelemesi), şarj kılıfında USB-C bağlantısı sunuyor ve önceki nesil ile aynıdır, ancak yenilenmiş bir ses mimarisi ile geliyor. Bu kulaklıklar altı saatlik pil ömrüne sahip ve Apple’ın “Beni Bul” özelliğini kullanmanıza yardımcı olan bir hoparlörlü bir kılıf ile birlikte geliyor. Gürültü engelleme özellikleri ve arama kalitesi piyasadaki en iyilerden biridir ve hem iş hem de eğlence için mükemel bir ürün. Ayrıca, yeni IP54 derecesine sahip olması, toza ve suya karşı dayanıklılıklarını artırıyor.( spor salonuna gidenler için harika diyebilirim ).

iOS 17 ile gelen güncellemeler, mevcut AirPods sahiplerinin ve yeni kullanıcıların kulaklıkları çıkarmadan hızlı bir sohbet için sesi otomatik olarak kısabilme yeteneği de dahil olmak üzere yeni şeffaflık özelliklerini deneyimlemelerini sağlıyor.

Android Telefonlar için En İyi Kablosuz Kulaklık Tercihi

Google Pixel Buds Pro

Android kullanıcıları için özel olarak tasarlanan Pixel Buds Pro ( Pendik Gazetesi İncelemesi), kullanıcılarına Apple benzeri sade bir deneyim sunuyor. Geniş bir ses sahnesi ve net bas sunan bu kulaklıklar, modern dünyanın gereksinimlerini karşılayacak bir dizi özellik sunuyor. Işın biçimlendirme mikrofonları ve gürültü engelleme teknolojisi, çağrılarda ve yoğun havalimanlarında mükemel sonuçlar elde etmenizi sağlar. Gürültü engelleme etkinleştirildiğinde sekiz saatlik pil ömrü sunar, böylece hedefinize varmadan önce kulaklıkları şarj etme ihtiyacınız azalır. Ayrıca, birden fazla cihazı aynı anda bağlayabilme özelliği sayesinde telefonunuz ve dizüstü bilgisayarınız arasında sorunsuz geçiş yapabilirsiniz.

Google, son yazılım güncellemesi ile yeni özellikler ekledi. Bu özellikler arasında Bluetooth Süper Geniş Bant desteği ile telefon ve video görüşmeleri sırasındaki ses kalitesini artırma, Temiz Arama ile arka plan gürültüsünü azaltma ve Konuşma Tespiti ile müziği duraklatma ve şeffaflık moduna geçme gibi özellikler bulunuyor. Bu özellikler, kulaklıkları çıkarmadan hızlı bir iletişim için mükemmel bir seçenek sunuyor.

Spor yapanlar için en iyi kablosuz kulaklık

Jabra Elite 8 Active

Jabra’daki uzman ekip, binlerce kulak yapısını tarayarak elde edilen sonuçlarıyla Elite 8 Active’i tanıttılar. Bu kulaklıklar IP68 su geçirmezlik derecesine sahip, ses kalitesi, gürültü engelleme teknolojisi ve mikrofon kalitesi konusunda mükemmel performans sergiliyor. İşte en güzel kısmı geliyor; müziğinizi kontrol etmek için fiziksel düğmeler bulunuyor. Artık terlediğinizde müziğiniz kesilmeyecek.

Jabra, genellikle eski modellerini yıllarca satışa sunuyor, bu da kulak uçları, kılıf veya kulaklığınızın parçalarını değiştirmeniz gerektiğinde sorun yaşamayacağınız anlamına geliyor. Ayrıca hala harika performans gösteren Elite 7 Active modelini daha uygun bir fiyata bulmak da mümkün.

İncelememize göre, Jabra Elite 8 Active, spor yapanlar için kesinlikle mükemmel bir tercih olacaktır.