Siyaset Haber Girişi : 19 Mart 2024 12:43

BURHAN DAĞ: GÖÇBEYLİ YALNIZ DEĞİL

BURHAN DAĞ: GÖÇBEYLİ YALNIZ DEĞİL

Seçimin iddialı isimlerinden Adalet Birlik Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Burhan Dağ, ilçemizin köylerini de teker teker ziyaret ediyor.

 

Son olarak Pendik Göçbeyli Köyü’nü ziyaret eden ve burada yaşayan insanlarla sohbet edip, onların sorunlarını dinleyen Burhan Dağ, gazetemize yaptığı değerlendirmede;

 

“Köylerimizin birçok problemi mevcut. Destek verilmesi, teşvik edilmesi gerekirken burada yaşayan insanlarımız göz ardı ediliyor.

Mevcut belediye yönetimi bu insanların rızasını alabilmiş değil. Ama ben söz veriyorum, belediye başkanı seçildiğimde Göçbeyli’yi ve diğer köylerimizi asla yalnız bırakmayacağım. Herkes görecek ki samimi olduktan ve istedikten sonra, köylerimizde yaşayan insanlarımızla iş birliği de yaparak her türlü sorunun üstesinden gelinebilir.” sözlerine yer verdi.

 

 

Adalet Birlik Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Burhan Dağ, iş ve arkadaş çevresini de ‘verdiği sözü tutan – sözünün eri’ bir insan olarak biliniyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.