Siyaset Haber Girişi : 24 Kasım 2023 16:54

Bülent Aydın Aday Adaylarını Değerlendirdi

Bülent Aydın Aday Adaylarını Değerlendirdi

İlçemizin siyasetteki duayen isimlerinden Bülent Aydın yaklaşan yerel seçimler öncesi belediye başkan aday adaylarına ve adaylığı kesinleşen isimlere yönelik olarak bir değerlendirme yaptı.

Aydın, AK Parti aday adayları ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “AK Parti’de 6 aday adayımız mevcut. Bu arkadaşlarımızı teker teker değerlendirdiğimizde her birinin siyasi, sosyal ve kültürel birikime sahip; ilçemizin yönetiminde başarılı işler yapabilecek kapasiteye sahip olduklarını görüyoruz. AK Parti’de aday adayı sayısının fazla olması bu partiye ve davaya olan inancın – teveccühün bir göstergesidir.

Diğer taraftan mevcut Belediye Başkanımız Ahmet Cin de ikinci kez adaylık noktasında şüphesiz iddialı bir isim. Son derece başarılı işlerin altına imza atmış olan bu arkadaşımızı da yürekten kutluyorum.

Kim aday gösterilirse gösterilsin, birlik beraberlik ruhunun devam edeceğine inancım tam. Pendik için hayırlısı olmasını diliyorum” sözlerine yer verdi.

Aydın, değerlendirmesinde Yeniden Refah Partisi aday adayı Fahrettin Karakurt, CHP Aday Adayı Hakan Özkan ve İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan’a da başarılar dileyerek; “kendilerini tebrik ediyorum” dedi.