Gündem Haber Girişi : 03 Nisan 2024 14:17

Beşiktaş Yangınında Hayatını Kaybeden DJ'nin Babası Konuştu

Beşiktaş Yangınında Hayatını Kaybeden DJ'nin Babası Konuştu
Yüksel Tevlek, oğlunun cenazesini alırken duygusal anlar yaşadı ve medya mensuplarına bir açıklama yaparak, oğlunun ölümüyle ilgili şüphelerini dile getirdi.

Beşiktaş'ta gece kulübünün tadilatı sırasında çıkan yangında hayatını kaybeden DJ Gökay Tevlek'in cenazesini teslim alan babası, acı dolu bir açıklama yaptı. Yüksel Tevlek, oğlunun cenazesini alırken duygusal anlar yaşadı ve medya mensuplarına bir açıklama yaparak, oğlunun ölümüyle ilgili şüphelerini dile getirdi.

 

Gece kulübündeki tadilat sırasında çıkan yangında yaşamını yitiren 47 yaşındaki DJ Gökay Tevlek'in babası, Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşlarına boğuldu. Olay yerinde basın mensuplarına konuşan baba Tevlek, "Oğlumun çenesinde yara var. Halbuki zehirlenme falan değil. Ne olduğunu biz de sizin kadar biliyoruz. Oğlum 47 yaşında. DJ'lik yapıyordu. Orada bir çalışma vardı. Oğlum da gözetim yapıyordu. Doktorun dediğine göre kötü durumdaydı. 'Çok mücadele ettik ama kurtaramadık' dedi. İhmal olup olmadığını bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

 

Oğlunun ölümüyle ilgili detayları öğrenmek için yetkililerden adil bir soruşturma talep eden baba Tevlek'in açıklamaları, ailenin yaşadığı derin üzüntüyü yansıttı. Yangında hayatını kaybeden diğer kurbanların aileleri de benzer endişeleri dile getirerek, adaletin sağlanması için çağrıda bulundular.

 

Beşiktaş'ta yaşanan olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatılırken, hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.