Siyaset Haber Girişi : 01 Şubat 2024 13:35

BBP Başkan Adayı Adem Karslı’dan Önemli Temaslar

BBP Başkan Adayı Adem Karslı’dan Önemli Temaslar

Büyük Birlik Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Adem Karslı, beraberinde İlçe Başkanı Erdi Ceylan ve ekibi ile seçim çalışmaları çerçevesinde; sivil toplum örgütleri, muhtarlıklar, esnaflar ve vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra ilçenin önde gelen kanaat önderlerine yönelik temaslarını da sürdürüyor.



Karslı bu çerçevede Pendik Belediyesi Eski Teknik Başkan Yardımcısı – AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı ve Pendik Trabzonlular Dernek Başkanı Süleyman Pergel’i ziyaret etti.




Ardından geçmiş dönemlerde CHP Pendik Belediye Başkan Adayı olarak seçim yarışında önemli bir rol oynamış ve ilçenin kanaat önderlerinden biri sayılan Mehmet Salih Usta ile buluşan Karslı’nın ziyaretlerinden biri de Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya oldu.
 


Adem Karslı son ziyaretini, ilçenin önemli siyasi figürlerinden birisi olan ve halen BBP Genel Başkan Danışmanlığını yürüten Kaynarca Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüsamettin Elçi’ye gerçekleştirdi.

BBP Pendik Belediye Başkan Adayı Adem Karslı, bu ziyaretlerinde seçim gündemi ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak ‘pozitif’ bir vizyon sergiledi.

“Sevdamız Pendik Vakti Geldi, Geldik” sloganıyla çıkış yapan Karslı; eğitimci sıfatı, hitabeti ve beyefendi kimliği ve çarpıcı projeleri ile kamuoyundan ilgi görmekte.



 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.