Siyaset Haber Girişi : 21 Şubat 2024 12:29

Başkan Kerim Kaya: Cumhur İttifakı’nın Başarısı için Hep Birlikte Çalışacağız

Başkan Kerim Kaya: Cumhur İttifakı’nın Başarısı için Hep Birlikte Çalışacağız

Cumhur İttifakı’nın Pendik Belediye meclis üyesi aday listesi ilçe seçim kuruluna teslim edildi. Ardından MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya, ilçe binasında düzenlenen programda meclis üyelerini tanıttı.

“ÜLKÜCÜ HAREKET İÇİN MAKAMLARIN ÖNEMİ YOK”



Tanıtım programında konuşan MHP İlçe Başkanı Kerim Kaya; “Birçok arkadaşımız belediye meclis üyeliğine aday adaylık müracaatında bulundu. Listeye giren ve girmeyen arkadaşlarımız da bizim için çok kıymetli. Hepsinin başımızın üzerinde yeri var. Milliyetçi, Ülkücü Hareket için makamların mevkilerin hiçbir önemi yok. Aday adaylarının listeye girmişçesine, Cumhur İttifakı’nın başarısı için mücadele edeceklerinden hiçbir şüphemiz yok” dedi.




Başkan Kerim Kaya konuşmasının ardından meclis üyesi seçilen; 1’inci sırada Hakan Çeçen, 2’inci sırada Ersin Çakır, 3’üncü sırada Selim Halıcı ve 4’üncü sırada bulunan Kemal Piroğlu’nu sahneye davet etti. Meclis üyeleri alkışlar eşliğinde sahneye çıkarak kendilerini tanıttı.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.