Gündem Haber Girişi : 19 Mart 2023 19:24

Başkan Beyazgül ile BBP Genel Başkanı Destici, selden etkilenenleri ziyaret etti

Başkan Beyazgül ile BBP Genel Başkanı Destici, selden etkilenenleri ziyaret etti

Büyük Birlik Partisi Genel Lideri Mustafa Destici, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Lideri Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte selden en çok etkilenen Süleymaniye Mahallesinde vatandaşları ziyaret etti.

Vatandaşların talep ve tekliflerini dinleyen Lider Beyazgül, sel nedeniyle mağdur olan ailelerin mağduriyetinin giderileceğini söz etti. Konutları kullanılamaz hale gelen iki aileye Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Lideri Zeynel Abidin Beyazgül, tarafından kira dayanağı sağlandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Lideri Zeynel Abidin Beyazgül, BPP Genel Lideri Mustafa Destici’ye yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sel sularıyla birlikte meskenleri hasar gören ailelerle yakından ilgilenen Lider Beyazgül ile Genel Lider Destici, sokakta paklık çalışmalarına katıldı.





İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, BBP Genel Lideri Mustafa Destici ile Lider Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlgiler Daire başkanlığının Süleymaniye Mahallesinde oluşturduğu irtibat çadırında incelemelerde bulundu.

BBP Başkanı Mustafa Destici ile Lider Beyazgül, daha sonra selden ziyan gören kentin simgesi Balıklıgöl’de incelemelerde bulundu.

Başkan Beyazgül, daha sonra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülendar Açanal ve Haliliye Belediye Lideri Mehmet Canpolat ile birlikte Sancaktar Mahallesinde sürdürülen paklık çalışmalarını yerinde inceledi.

Şanlıurfa’da hayatın olağana dönmesi için tüm takımların seferber edildiğini ve kentte paklık çalışmalarının devam ettiğini anlatan Büyükşehir Belediye Lideri Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Dün geceden itibaren kent genelinde önlemlerimizi sürdürüyoruz. Derelerimizin kontrollerini yaptık. Derelerimizin su seviyelerine baktık ve kritik noktalarımıza baktık. Ekiplerimiz sabaha kadar durmadan çalıştılar. Karakoyun Deresi ve Abide kavşağındaki tünelde temizlik çalışmaları tamamlandı. Karakoyun’da yalnızca bodrum katlara paklık için giriliyor ve bodrum katlarda da büyük oranda paklık çalışması devam ediyor. Bodrum katlardaki paklık çalışmaları da tamamlandığında olağana kısa müddette dönmüş olacağız’’ diye konuştu

BBP Genel Lideri Mustafa Destici ise ‘’Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, tabi kendileri şehrin emini, Şanlıurfa’mızın kendilerinin şahsında bütün Şanlıurfa halkımıza, kardeşlerimize birkez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bütün devlet yetkilileri ve bütün kurumlarla birlikte bu sel felaketinin oluşturduğu aksilikleri gidermeye çalışıyorlar’’ biçiminde konuştu.

Hibya Haber Ajansı