Siyaset Haber Girişi : 03 Mayıs 2024 13:40

Bahçeli'den 3 Mayıs Milliyetçiler Günü Paylaşımı

Bahçeli'den 3 Mayıs Milliyetçiler Günü Paylaşımı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türk milliyetçiliğinin Türkiye Cumhuriyeti'nin temel fikriyatı olduğunu ve Türk milletinin varoluş iradesini yansıttığını vurguladı.

 

Ayrıca, Türk milliyetçilerinin iç ve dış zorluklar karşısında gösterdikleri direncin, sivil, meşru ve demokratik duruşlarının 3 Mayıs'ın önemini artırdığını ifade etti. Bahçeli, 3 Mayıs'ın milli şuura uyandırışının küresel politikalara karşı Türk milliyetçilerinin direniş kararı olduğunu da vurguladı.

 

Bahçeli, bugünün sadece bir bayram veya kutlama günü olmadığını, aynı zamanda milliyetçi değerlerin toplumda kök salmasını sağlayan bir gün olduğunu belirtti.

Paylaşımında, Nihal Atsız'ın sözlerine de yer veren Bahçeli, geçmişin parlak yüzünün Türk milletinin geleceğini inşa edeceğine inandığını ifade etti. Bahçeli, Türk milliyetçiliğinin temsilcilerini rahmetle, hürmetle ve minnetle andığını ve 3 Mayıs ruhunun Türk milletinin gelecek hedeflerine ulaşma mücadelesine güç vereceğini temenni etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.