İlk yarısı golsüz geçen mücadelede kırmızı-beyazlı ekibimiz, ikinci devrede bulduğu gollerle sonuca gitti.
60. dakikada Djorde Denic’in ceza sahası dışından kaydettiği golle öne geçen Pendikspor, 90+4. dakikada genç oyuncu Hüseyin Maldar farkı ikiye çıkardı.
Sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılan Pendikspor, puanını 4’e yükseltti. Bandırmaspor ise 1 puanda kaldı.
Tribünler Dolu, Destek Yoğun
Karşılaşmaya Pendikspor taraftarı büyük ilgi gösterdi. 90 dakika boyunca takımlarına coşkuyla destek veren tribünlerde, Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin de yer aldı. İkili, mücadeleyi Pendikspor Başkanı Adem Torun ile birlikte izledi.
Maçtan Önemli Anlar
15. dakikada Denic’in kullandığı serbest vuruşta kaleci Akın gole izin vermedi.
19. dakikada Hakan Yeşil’in şutu, yine Akın’ın müdahalesiyle kornere gitti.
34. dakikada Denic’in kafa vuruşunu kaleci bir kez daha çıkardı.
38. dakikada Bandırmasporlu Messaoudi’nin şutu üstten auta gitti.
60.dakikada Denic’in golüyle Pendikspor 1-0 öne geçti.
67.dakikada Messaoudi’nin kafa vuruşunda kaleci Utku başarılıydı.
90+4. dakikada Hüseyin Maldar sahneye çıktı ve skoru 2-0 yaptı.
Karşılaşma Pendikspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.
Sonraki Maçlar
Pendikspor, gelecek hafta Erzurumspor FK deplasmanına gidecek. Bandırmaspor ise sahasında Adana Demirspor’u konuk edecek.
18.08.2025 14:53:08