Haber Girişi : 03 Ekim 2023 17:12

3 Ekim Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok?

3 Ekim Bugün Pendik’te Ne Var Ne Yok?

Siz de Pendik’in gündeminden geri kalmamak ve her şeyi bir arada görmek istiyorsanız, “Pendik’te Ne Var Ne Yok?” platformuna bir göz atmanız yeterli!

Aralık 2023 P S Ç P C C P  123 45678910 11121314151617 18192021222324 25262728293031 « Kas    

Bakan Uraloğlu: Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı, 9 milyon yolcu taşıdı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının 1 yılda yaklaşık 9 milyon yolcuya hizmet verdiğini duyurdu.

Pendik’te korna kavgasında bıçak çeken kişi yakalandı

Pendik’te trafikte cip sürücüsü ile otomobil sürücüsü arasında korna meselesinden tartışma çıktı. Tartışmanın ardından otomobil sürücüsü, cipin önünü keserek sürücüyü darp ederek bıçak çekti. Şüpheli şahıs yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Sanat severlere müjde! Hangi müzeler, ne zamana kadar ücretsiz?

Cumhuriyetin 100. yılı kutlaması kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 4 müzenin 100 gün boyunca ücretsiz ziyaret edilebileceğini açıkladı. Hangi müzeler ücretsiz, müzelere ücretsiz nasıl girilir? Tüm merak edilenler haberimizde…

Türkiye Erkek Millî Voleybol Takımı 1 – ABD 3 (MAÇ SONUCU – ÖZET)

Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı, Japonya’da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu’ndaki 3. maçında ABD ile karşı karşıya geldi. Filenin Efeleri zorlu mücadelede 3-1 mağlup oldu. A Milli Erkek Voleybol Takımı bu sonuçla elemelerdeki ikinci yenilgisini aldı.

Ermenistan Roma Statüsü’nü onayladı mı?

DÜNYADAN SON DAKİKA HABERLERİ: Ermenistan parlamentosu, Uluslararası Ceza Mahkemesi’nin Roma Statüsü’nü onayladı. Ermenistan Ulusal Meclisi’ndeki oturumda, Uluslararası Ceza Mahkemesi’nin Roma Statüsü oylamaya sunuldu. Roma Statüsü’ne 22 milletvekili “hayır” oyu verirken, 60 milletvekili “evet” oyu kullandı. Statü, mecliste oy çokluğuyla kabul edildi.

Ayşegül & Murat Çiftine Mutluluklar Diliyoruz

Ayşegül Malkoç ve Murat Koç Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen nikah töreni ile evlenerek hayatlarını birleştirdiler. Genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyor, Malkoç ve Koç ailelerini tebrik ediyoruz. 

Pendik’te Yol Verme Tartışması Sopalı Kavgaya Dönüştü

Pendik’te servis şoförü ile motosiklet sürücüsü arasında yol verme meselesi nedeniyle çıkan tartışma sopalı ve yumruklu kavgaya dönüştü. Olay, Ordu Mahallesi’nde meydana geldi ve cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Pendik sahilinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı

Pendik sahilinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile motosiklet çarpıştı ve 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

“Pendik Afet ve Risklerin Bilincinde Projesi” kapsamında ailelere eğitim veriliyor

Pendik Belediyesi “Pendik Afet ve Risklerin Bilincinde” Projesiyle belirlenen ailelere Temel İlk Yardım Eğitimleri verdi.

Şehrin Şairleri, Salı Akşamı Kitap Fuarında Şiir Dinletisi Verecek

Pendik Belediyesi Kitap FuarındaYönetmenliğini Gazeteci – Yazar Metin Yazıcı‘nın yaptığı ‘Şehrin Şairleri Şiir Grubu‘ 3 Ekim Salı akşamı 18:30 – 20:00 saatleri arasında, Sahil Meydanı’nda bir şiir dinletisi gerçekleştirecek.

OTTO Doğa Park’ta Airsoft Festivali

Türkiye’nin en kalabalık katılımlı Airsoft Etkinliği OTTO Doğa Park’ta gerçekleştirildi. Festivale 38 farklı takım ve 500’ün üzerinde gönüllü katıldı.

Ankara’daki saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin katlettiği şehit veteriner teknikeri defnedildi

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelerek bombalı saldırıda bulunan teröristlerce katledilen ve aracı gasbedilen şehit veteriner teknikeri Mikail Bozlağan’ın (24) cenazesi, Kayseri’de toprağa verildi.

Ankara’daki saldırıyı yapan teröristlerden birinin kimliği belirlendi

İçişleri Bakanlığı, Bakanlığın önündeki saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden birinin, terör örgütü PKK/KCK üyesi “Kanivar Erdal” kod adlı Hasan Oğuz olduğunun belirlendiğini bildirdi.

Bakan Koca Eris varyantı ile ilgili açıklama yaptı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Erzin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ersin Mahmutluoğlu’nun Eris varyantı sebebiyle hayatını kaybettiği yönünde çıkan haberlerin ardından açıklama yaptı.