2021-2022 Pendik ilçe okul Sporları Satranç Turnuvası

Pendik Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu Pendik İlçe Temsilciliğinin organizasyonlarıyla Pendik İlçe Okul Sporları Satranç Turnuvası 17-18 Mayıs 2022 tarihinde Pendik Belediyesi Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksinde bireysel takım turnuvası olarak İlkokul-Ortaokul ve Liselerin katılımlarıyla, 5 kategoride 50’ye yakın okul ve 180 satranç sporcusunun katılımıyla gerçekleştirildi.
Turnuva sonunda her kategoride bireysel olarak genel sıralamada ilk 4 sporcu ve kızlar sıralamasında ilk 4 kız sporcumuza, Pendik Gençlik Spor İlçe Müdürü Burak SİNOPLUOĞLU ve Pendik Belediye Başkan Yarımcısı Hakan ÖĞÜTÇÜ tarafından madalya ve Pendik Belediyesinin hazırlamış olduğu satranç takımları hediye edilmiştir. Takım olarak dereceye giren okullarımıza 2 Haziran 2022 tarihinde düzenlenecek ödül töreni ile Kupaları takdim edilecektir.
Turnuvada emeği geçen sporcularımıza, Satranç antrenörlerimize, 2 gün boyunca büyük bir sabırla Sporcularımızın yanında olan velilerimize ve hakemlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.
DERECEYE GİREN OKULLARIMIZ
İlkokul 1 & 2. Sınıf düzeyinde (Minikler-B Kategorisi)
1. Öğretmen İbrahim Öztürk İlkokulu
2. Öğretmen İbrahim Öztürk İlkokulu
3. Kurtköy İlkokulu
İlkokul 3 & 4. Sınıf düzeyinde (Minikler-A Kategorisi)
1. Kurtköy İlkokulu
2. Süreyyapaşa İlkokulu
3. Semiha Kıraç İlkokulu
Ortaokul 5 & 6. Sınıf düzeyinde (Küçükler Kategorisi)
1. Özel Balkanlar Ortaokulu
2. Muhsin Yazıcıoğlu Ortaokulu
3. Orhan Sinan Hamzaoğlu Ortaokulu
Ortaokul 7 & 8. Sınıf düzeyinde (Yıldızlar Kategorisi)
1. Muhsin Yazıcıoğlu Ortaokulu
2. Özel Balkanlar Ortaokulu
3. 700. Yıl Ortaokulu
Lise düzeyinde (Gençler bu Kategorisi)
1. Özel Balkanlar Koleji Anadolu Lisesi
2. Pendik Anadolu Lisesi
3. Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.